Milyoner'e damga vuran yumurta sorusu! 5 yumurta 5 kuruş derken yarışmacı allak bullak oldu

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumunu üstlendiği yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde sorulan "Beşi beş kuruştan beş yumurta kaç kuruş eder?" sorusu sosyal medyaya damga vurdu. Heyecanına yenik düşen yarışmacı yanlış cevap verince izleyenler çılgına döndü.

ATV ekranlarının fenomen yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster" her hafta birbirinden ilginç soru ve yarışmacılarla izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Sinemadan spora, matematikten müziğe kadar pek çok kategoriden soruların yer aldığı yarışmanın son bölümüne katılan Dilara Tayfun, sorunun içerisinde bulunan doğru yanıtı göremeyince sosyal medyanın diline düştü. 

1 milyon kazanmasına ramak kalmıştı! Doğa Eskier MilyonerİLİŞKİLİ HABER1 milyon kazanmasına ramak kalmıştı! Doğa Eskier Milyoner'de fırtına gibi esti

İlk sorularda başarılı bir performans sergileyen yarışmacı, karşısına çıkan 5.000 TL değerindeki "Beşi beş kuruştan beş yumurta kaç kuruş eder?" soruyu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Soruyu iyi okumayan yarışmacı heyecanına yenik düşerek soruyu doğru cevaplayamadı. İşte sosyal medyada büyük yankı uyandıran o soru ve yanıtı...

Beşi beş kuruştan beş yumurta kaç kuruş eder?

A- 1
B- 5
C- 10
D- 25

Doğru yanıt B Şıkkı 5 olacaktı. 

Kim Milyoner Olmak İster Dilara Tayfun

Kim Milyoner Olmak İster Dilara Tayfun

Milyoner'de Sovyetler Birliği rüzgarı! Seyirciler Kraliçe II. Elizabeth deyince olanlar oldu

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'de Sovyetler Birliği rüzgarı! Seyirciler Kraliçe II. Elizabeth deyince olanlar oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0