Fatih Sultan Mehmet vs Vlad Drakula: Rise of Empires: Ottoman’dan ikinci sezon fragmanı!

Dijital yayın platformu Netflix’te yayımlanan Osmanlı dizisi Rise of Empires: Ottoman’ın ikinci sezonu ‘Mehmed vs Dracula‘ başlığıyla tanıtıma sunuldu. 29 Aralık’ta izleyiciyle buluşacak olan diziden ilk fragman paylaşıldı.

Dijital platform Netlix, 2020 yılında Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş dönemini bitiren olay İstanbul'un fethini ve Fatih Sultan Mehmet'i farklı bir açıdan ele alarak ekranlara yansıtmıştı. 29 Aralık'ta yayınlanacak olan ikinci sezonu için platform, Rise of Empires: Ottoman’ın ikinci sezonu ‘Mehmed vs Dracula‘ adı altında dizinin ilk fragmanını paylaştı.

Rise of Empires: Ottoman

Rise of Empires: Ottoman

RESMİ FRAGMAN YAYIMLANDI

Yönetmen koltuğunda Emre Şahin'in oturduğu, senaryosunu ise Kelly McPherson'un hazırladığı aksiyon, tarih ve kurgu türündeki belgesel dizisinin ikinci sezonundan resmi fragman bekleyenleriyle buluştu.

Cem Yiğit Üzümoğlu'nun Fatih Sultan Mehmet'i canlandırdığı dizinin başrollerinde Tuba Büyüküstün, Birkan Sokullu, Selim Bayraktar, Osman Sonant, Damla Sönmez ve Ushan Çakır yer alıyor.

Dizi yeni sezonda, finalde bıraktığı yerden daha ileride yani İstanbul'un fethinden yıllar sonra başlayacak.

2. mehmed, vlad darakulaya karşı

2. mehmed, vlad darakulaya karşı

İlk sezonda Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u alma mücadelesinin anlatıldığı yapımda bu sezon Fatih'in Vlad ile mücadelesine yer verilecek.

‘Kazıklı Voyvoda’ lakaplı Vlad Drakula’nın Osmanlı askerlerine yaptığı işkenceler ve buna karşın Fatih’in Vlad için yaptığı planlar izletilecek.

‘II. Mehmed, Vlad Drakula’ya karşı’ sözleriyle duyurulan ikinci sezon 29 Aralık'ta Netflix’te gösterime giriyor.

Özge Özder'den korkutan haber! Ailece yakalandıklarını açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Özge Özder'den korkutan haber! Ailece yakalandıklarını açıkladı
Best Model yapımcısı Erkan Özerman'dan kötü haber!

İLİŞKİLİ HABER

Best Model yapımcısı Erkan Özerman'dan kötü haber!

BİR YORUM YAPIN 0