Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT 1 geçtiğimiz sezon final yapan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin devamı olarak Barbaros Hayreddin Sultan'ın Fermanı dizisi izleyiciyle buluştu. Tolgahan Sayışman ve Bahadır Yenişehirlioğlu'nun başrolde olduğu dizi, aksiyon dolu sahneleriyle nefesleri kesmeye devam ediyor. Barbaros Hayreddin: Sultan'ın Fermanı dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TRT 1 geçtiğimiz yıl 32 bölüm olarak ekranlara verdiği Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisiyle Türklerin denizcilikte olan başarısını gözler önüne sermişti. TRT, çok ses getiren dizinin devamı niteliğinde Barbaros Hayreddin: Sultan'ın Fermanı'nın müjdesiyle gelmişti. Başrollerinde Tolgahan Sayışman'ın olduğu diziyle Türk-İslam tarihi anlatmaya devam ediyor.

Sahneleriyle heyecanı dorukta yaşatan 'Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı' dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte 'Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı'nın 11. bölüm fragmanı...

'Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı' dizisi 11. bölümüyle 17 Mart Cuma günü saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında olacak.

Barbaros Hayreddin Tolgahan Sayışman

Barbaros Hayreddin Tolgahan Sayışman

Bahadır YenişehirlioğluİLİŞKİLİ HABERBahadır Yenişehirlioğlu'ndan heyecanlandıran haber geldi! Devamı geliyor...

'BARBAROS HAYREDDİN SULTANIN FERMANI' DİZİSİNİN 11. BÖLÜM FRAGMANI

BARBAROS HAYREDDİN: SULTANIN FERMANI DİZİSİNİN 10. BÖLÜMÜNDE NE OLMUŞTU?

Barbaros Hayrettin Reis, Gırnatalı Müslümanları kurtarmıştır. Luna yaşadığı yere dönerken kaçırılır. Barbaros Hayreddin, Luna’yı kaçıranların peşine giderken şehirde gizemli bir adam görür ve o gizemli adamı takip etmeye başlar. Barbaros Hayreddin, gizemli adamı girdiği bir dergahta bulur. Öte yandan Seyyare, başındaki dava belasından kurtulmak zorundadır. Kemankeş Paşanın ona olan ilgisinden ötürü onunla bir yol yürüyebileceğini düşünür. Luna kaçırılmış, özel bir kaleye götürülmüştür. Fakat onu çok büyük bir sır beklemektedir. Babasının öldüğünü öğrenen Luna, babasının da ölmeden önce başında olduğu gizli bir finans sisteminin içerisine davet edilir. Bunu kabul etmesi demek Barbaros’u karşısına almak demek olacaktır. Seçimi kimden yana olacaktır? Barbaros Hayreddin’in takip ettiği gizemli kişi Yahya Efendi’dir. Yahya Efendi, Barbaros’un bayrağına işlediği sırları anlatır. Bu sırlar Barbaros Hayreddin’in hayatını nasıl etkileyecektir? Öte yandan Seyyare ve Kemankeş arasındaki ilişki ilerlemektedir. Seyyare, Kemankeş Paşa ile evlenmeye karar vermiştir. Barbaros, Luna’yı bulmak için denizlere açılır. Luna’yı kurtarır fakat saldırdığı gemi Osmanlıların ittifak yaptığı bir Fransız gemisidir. Barbaros Hayrettin Paşa tuzağa düşmüştür. Bu tuzaktan kurtarabilecek midir?

BARBAROS HAYREDDİN: SULTANIN FERMANI DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU?

Es Film yapımıyla izleyenlerle buluşacak olan dizinin yönetmen koltuğunda Berat Özdoğan oturuyor. Dönem dizisi olan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı'nda Tolgahan Sayışman'ın başrol olmasının yanı sıra dizinin kadrosunda Melisa Döngel, Ufuk Özkan, Timur Acar, Hasan Küçükçetin, Yılmaz Bayraktar, Ceren Soylu, Gizem Aydın, Başak Daşman, Bahadır Yenişehirlioğlu ve Halil İbrahim Kurum gibi isimler rol alacak.

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinin konusu nedir

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinin konusu nedir

BARBAROS HAYREDDİN SULTANIN FERMANI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yeni sezona damga vurması beklenen 'Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı' dizisinin, geçtiğimiz yıl hem oyuncu kadrosuyla hem de olay örgüsüyle büyük ses getiren Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın devamı niteliğinde olacağı biliniyor.

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinin oyuncu kadrosu

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinin oyuncu kadrosu

BİR YORUM YAPIN 6

Mustafa 1 yıl önce

Genelde ilk fragman nefes kesiyor sonraları artık iştah kesiyor. Gerisi aşk hikayesi.

aarif 1 yıl önce

senaryosu baştan sona yazılmadan oynanan dizilerin halini gördük, nerde?Teşkilat, Alpaslan, Destan... bunu artırmak elinizde.Yabancı diziler niye sürükleyici her bölümü tahmin edilemez düzeyde ve gerçekçi.İnşallah tarihimizi böyle heba etmezler para uğruna..

Bu adam olmamış 1 yıl önce

Barbarosu oynayacak adam Kıvanç Tatlıtuğ olmalı.

Liseli 1 yıl önce

Önceki çok heyecansızdı,buda öyle olursa izlenmez,seyirci bir sonraki bölümü merakla beklemei.

Yorumsuz 1 yıl önce

Adamın Barbaros Hayrettin Paşa ile alakası yok. Uzun saçlı kızıl sakallı daha sert imajı biri olmalıydı. Umarım öteki gibi olmaz. Yoksa bu bir sezon bile dayanmaz. Reyting yarışına gireceği diziler aldı başını gidiyor. Yoksa reyting kurbanı olur. Kuruluş Osman gibi kendini yenileyerek zirvelered olur.

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun