Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan heyecanlandıran haber geldi! Devamı geliyor...

Son olarak TRT1'de yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde hem yazıp hem oynadığı Derviş karakterini canlandıran Bahadır Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından yeni proje müjdesini vermişti. Yenişehirlioğlu, 'Barbaros Hayreddin Sultan'ın Fermanı' dizisinin yakında TRT 1 ekranlarında olacağını duyuran bir paylaşım yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

TRT'nin unutulmaz projelerinden Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin devamı olup olmayacağı hayranları tarafından merak ediliyordu.

'Payitaht Abdülhamid', 'Sevda Kuşun Kanadında', 'Mahsusa', 'Direniş Karatay' gibi başarılı yapımlarda rol alan usta yazar, oyuncu ve aynı zamanda hukukçu olan Bahadır Yenişehirlioğlu, nihayet beklenen haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Usta isim Bahadır Yenişehirlioğlu, Es Film imzalı Berat Özdoğan'ın yönetmenliğinde yayınlanacak olan Barbaros Hayreddin'in heyecanını tüm takipçileriyle paylaştı. Yenişehirlioğlu, "Geliyoruz. Hayreddin, deryalara hükmetmek için yola çıkıyor!  Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı yakında TRT 1'de!" ifadelerine yer verdi.

Bahadır Yenişehirlioğlu

Bahadır Yenişehirlioğlu

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayında! Konusu nedir?İLİŞKİLİ HABERBarbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayında! Konusu nedir?

Yeni sezon için TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan 'Barbaros Hayreddin Sultan'ı Fermanı' dizisinin başrolünde Tolgahan Sayışman yer alıyor.

Hayreddin dizisinin çekimlerine başlandı

Hayreddin dizisinin çekimlerine başlandı

BARBAROS HAYREDDİN SULTAN'IN FERMANI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin devamı niteliğinde çekilen 'Barbaros Hayreddin Sultan'ın Fermanı' dizisinde Hayreddin karakterine Sayışman hayat verecek.

Merakla beklenen projenin yayın hayatına ne zaman başlayacağı konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı.

Usta sanatçı Bahadır Yenişehirlioğlu ekibin ana karakteri olarak sosyal medya hesabından bu müjdeli haberi, "Değerli dostlarım ısrarla soruyordunuz buyurun. HAYREDDİN çekimlerine başladık hayırlı uğurlu olsun" notuyla vermişti.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0