Müge Anlı'da kan donduran olay! Erdal Sakız'ın katilini arıyordu ama katil kendisi çıktı

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son bölümünde yaşananlar ağızları açık bıraktı. 10 gündür kayıp olan ve tüfekle öldürüldüğü tespit edilen Erdal Sakız'ın cinayetinde katilin canlı yayına çıkıp hiçbir şey olmamış gibi konuşan arkadaşı Ersin Koç olduğu ortaya çıktı.

Gündüz kuşağının fenomen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" hafta içi her gün kayıp ve cinayetlerin sır perdesini aralamaya devam ediyor. Müge Anlı'nın sunumunu üstlendiği programda herkesi ekran başına kilitleyen Erdal Sakız cinayetinde şoke eden bir gelişme yaşandı. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı ile Tatlı Sert

9 Kasım'da Karasu ilçesi Kurudere Mahallesi'nde evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan Sakız, 10 gün sonra Hendek ilçesi Çam Dağı mevkiinde alanda aracında ölü bulunmuştu. Yapılan incelemeler sonucunda Sakız'ın tüfekle vurularak öldürüldüğü tespit edilmişti. Ekipler araştırmalarını sürdürürken Sakız ailesi, korkunç cinayette suçlunun kim olduğunu bulmak için Müge Anlı'dan yardım istedi. 

Erdal Sakız cinayeti

Erdal Sakız cinayeti

KATİL ARKADAŞI ÇIKTI!

Erdal Sakız'ın eşi, oğlu, sevgilisi ve arkadaşları canlı yayına çıkarak konuya dair bildikleri her şeyi anlattı. Katili bulmak için çalışmalar sürdürülürken HTS kayıtlarının inceleyen polis ekipleri, Sakız'ın arkadaşı Ersin Koç eşi Lale Koç ve oğlu S.K. gözaltına aldı. Gözaltında gerçeği itiraf eden Lale Koç, Sakız'ın evlerine geldiğini ve kendisini öpmeye yeltendiğini, bundan dolayı kocasının da Sakız'ı öldürdüğünü dile getirdi. Şoke eden itiraftan sonra şahıslar, Hendek Adliyesi'nde, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Müge Anlı ile Tatlı Sertte Erdal Sakız cinayeti çözüldü

Müge Anlı ile Tatlı Sertte Erdal Sakız cinayeti çözüldü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Armağan Çağlayan gözyaşları içinde anlattı! "Acı çekmek istemiyorum"

Tolgahan Sayışman'dan ilginç itirafı: Almeda'yla çiğköfte yerken anladım!

İLİŞKİLİ HABER

Tolgahan Sayışman'dan ilginç itirafı: Almeda'yla çiğköfte yerken anladım!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0