Kısmetse Olur yarışmacıları kimlerdir? Kısmetse Olur hangi kanalda? Kısmetse Olur saat kaçta?

Yıllar sonra ekranlara geri dönen "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü", yeni sezonunda bomba yarışmacılarıyla izleyenleri ekran başına kilitledi. Eski sezonların sıkı takipçileri programın yayın saati ve kanalını arama motorlarında araştırmaya başladı. Peki Kısmetse Olur hangi kanalda yayınlanıyor? Kısmetse Olur saat kaçta? Kısmetse Olur yarışmacıları kimlerdir? İşte detaylar...

Bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen fenomen yarışma programı "Kısmetse Olur" 9 kadın ve 9 erkeğin aşkı bulmak için yaşadıkları serüveni izleyenlerle buluşturuyordu. Final yapmasının ardından yıllar geçse de ısrarla geri dönmesi istenen program, yeni sezonuyla hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı. Tanıtım videosuyla büyük heyecan uyandıran "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü", yepyeni yarışmacılarıyla geçtiğimiz haftalarda izleyenlerle buluştu. 

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR? KISMETSE OLUR HANGİ KANALDA? 

2015 yılında başlayan ve Kanal D ekranlarında hafta içi her gün izleyenlerle buluşan Kısmetse Olur, evlilik programlarının yasaklanmasıyla 2017 yılında yayından kaldırılmıştı. Evlilik programları televizyon ekranlarında yer alamadığı için "Kısmetse Olur Aşkın Gücü" Youtube kanalında yayınlıyor. 

KISMETSE OLUR SAAT KAÇTA?

Herkesin ilgisini çeken Kısmetse Olur'un ilk bölümü 12 Aralık Pazartesi günü saat 18:30'da dijital platformlarda yayınlandı. Hafta içi her gün aynı saatte yayınlanan programı Youtube kanalından takip edebilirsiniz.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLERDİR?

9 gelin ve 9 damat adayının yer aldığı yarışmanın yeni sezonunda yer alan isimler şu şekilde:

Gelin Adayları: Aybüke, Şeydanur, Simge, Yeliz, Yaren, Cansel, Eslem Sena, Elif ve Ayşenur

Damat Adayları: Furkan, Bilek, Sedat, Serdar, Erhan, Erol, Çağrı ve Oğulcan

Kısmetse Olur Aşkın Gücü

Kısmetse Olur Aşkın Gücü

Kısmetse Olur Eslem Sena kimdir? Kısmetse Olur Eslem Sena kaç yaşında, nereli?

İLİŞKİLİ HABER

Kısmetse Olur Eslem Sena kimdir? Kısmetse Olur Eslem Sena kaç yaşında, nereli?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0