Masterchef Türkiye'de nefesler tutuldu! İkinci şef gömleğinin sahibi...

Merakla beklenen Masterchef Türkiye'nin finalistleri yavaş yavaş belli olmaya başladı. Nefeslerin tutulduğu yarışmada ikinci şef gömleğinin sahibi belli oldu.

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya gibi usta isimlerin jüriliğini yaptığı, ekranların sevilen yarışması Masterchef Türkiye'de büyük finale sayılı günler kaldı. Sona doğru yaklaşılan yarışmada bazı yarışmacılar elenerek hayallerine veda ederken bazı yarışmacılar adım adım büyük finale doğru ilerliyor.

MasterChef TürkiyeİLİŞKİLİ HABERMasterChef Türkiye'de büyük olay! Alevler her yanı sarınca...

MASTERCHEF'TE BÜYÜK HATA!

Burak Kaya, Ayaz, Kıvanç ve Görkem'in kıyasıya mücadele ettiği yarışmada finalistlerin ikisi belli oldu. Pazartesi akşamı, jürilerin yanında konuk jüri Ahmet Dede'nin de verdiği oylarla ilk ceketi alan Metin oldu. Dün akşam yayımlanan bölümde ise tabaklarını hazırlayan yarışmacılardan Kıvanç, tabağına kasnağı koymayı unutunca şefler yemeğini değerlendirmeye almadı. Değerlendirmenin sonucunda Görkem 10, Ayaz 18, Burak 15, Kıvanç ise 0 puan aldı.

İKİNCİ ŞEF GÖMLEĞİNİN SAHİBİ BELLİ OLDU

Yarışmanın ikinci turunda ise konuk, Mardin'deki restoranı ile tanınan başarılı şef Ebru Baybara Demir oldu. Yarışmacıların 'Demir'in Kış Kabağı Dolması'nı yapmaya çalıştığı yarışmada Görkem 30, Kıvanç 25, Burak 36, Ayaz ise 49 puan alarak turu tamamladı. Alınan puanların ardından ikinci şef gömleğinin sahibi Ayaz oldu. Ceketini konuk şef Demir'in elinden giyen Ayaz adını finale altın harflerle yazdıran ikinci isim oldu.

"BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR GURUR"

Yarışmada ikinci şef ceketini giyerek adını finale yazdıran ve ailesine verdiği sözü tuttuğunu söyleyen Ayaz "Bugün önlüğü alacağım dedim. Kendi yöremin yemeği ile aldım. Benim için çok büyük bir gurur, şeref. Bu önlükle de oralara gidip daha büyük başarılar elde ederim." dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ata Demirer'in Koreli yönetmen taklidi kırdı geçirdi!

Belçim Bilgin'den çarpıcı açıklamalar! "Felç kalabilirdim"

İLİŞKİLİ HABER

Belçim Bilgin'den çarpıcı açıklamalar! "Felç kalabilirdim"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0