Emine Erdoğan kanserli çocukları ziyaret etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ndeki kanserle mücadele eden minik bedenleri ziyaret etti. Erdoğan, ziyaretine dair paylaşım yaptı.

Faaliyetlerini tüm hızıyla sürdüren Emine Erdoğan, ziyaret listesine kanserli çocukları da ekledi. Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde yatan kanserle mücadele edenler çocuklara şefkat elini uzatan ve onlara oyuncaklar alan Erdoğan, minik Zeynep'e de doğum günü yaptı. Erdoğan, ziyaretini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptı.

Emine Erdoğan kanserli çocukları ziyaret etti

Emine Erdoğan kanserli çocukları ziyaret etti

Emine Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir BelediyesiİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti!

ÇOCUKLAR EMİN ELLERDE

Erdoğan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda sağlık bakanlığını etiketleyerek şu ifadelere yer verdi:

"Etlik Şehir Hastanesi'nde kanserle mücadele eden çocuklarımızı ziyaret ettim. Doktorlarımızdan tedavi süreçleri ile ilgili bilgi aldım. Emin ellerde olduklarını görmekten memnun oldum. Bedenleri küçücük ama yürekleri kocaman yavrularımıza şifa diliyorum. @saglikbakanligi"

Emine Erdoğan Fahrettin Koca ile kanserli çocukları ziyaret etti

Emine Erdoğan Fahrettin Koca ile kanserli çocukları ziyaret etti

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Kıymetkansu 1 yıl önce

Rabbimiz şifa hazinesinden sizide nasiblendirsin inşallah ve tüm hastaları emine hanim yüreğinize saglık ömrünüze bereket