Areda Survey Türk halkının kahvaltı alışkanlıkları ortaya koydu! "Yüzde 92'si kahvaltıyı..."

Areda Survey tarafından gerçekleştirilen bir araştırma sonucuna göre Türk halkının kahvaltı alışkanlıkları belirlendi. Türk halkının kahvaltıyı nerede yapmayı tercih ettiğinden kahvaltıda tercih ettiği sıcaklara kadar her şeyin belirlendiği ankette sonuçlar belli oldu. İşte o anket sonuçları...

Toplumsal süreçler hakkında gerekli olan dağınık verileri sistematik bir bilgiye dönüştüren Areda Survey, Türk halkının kahvaltı alışkanlıklarını değerlendirdi. Gerçekleştirilen kahvaltı araştırmasına göre Türk halkının yüzde 92,2'si kahvaltıyı evde yapmayı tercih ederken, katılımcıların yüzde 59,8’i menemeni soğanlı, yüzde 40,2’si ise soğansız tercih ettiği ortaya çıktı.

Areda Survey Kahvaltı

Areda Survey Kahvaltı

Areda Survey Türk halkının yeni yıl tercihlerini ele aldı! Tavuk eti yeni yılda hindi etini...İLİŞKİLİ HABERAreda Survey Türk halkının yeni yıl tercihlerini ele aldı! Tavuk eti yeni yılda hindi etini...

YUMURTAYI SAHANDA MENEMENİ SOĞANLI TERCİH EDİYORUZ

Türk halkının kahvaltıda tercih ettiği sıcaklarda sahanda yumurta yüzde 26,5 ile ilk sırada yerini aldı. Sahanda yumurtayı sırasıyla yüzde 23,2 menemen, yüzde 16,8 sucuklu yumurta, yüzde 14,0 çorba, yüzde 12,6 patates kızartması, yüzde 5,3 hamur işi, yüzde 1,1 kuymak, yüzde 0,6 ciğer takip etti.

Areda Survey Menemen

Areda Survey Menemen

Areda Survey tarafından 30 Aralık 2022 – 03 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen kahvaltı sıcakları araştırmasına 1100 kişi katıldı. Tüketici eğilimlerini düzenli olarak ele alan araştırma, kantitatif araştırma yöntemlerinden CAWI tekniği ile gerçekleştirildi.

Areda Survey Türk halkının kahvaltı tercihleri

Areda Survey Türk halkının kahvaltı tercihleri

Türk halkının kitap okuma alışkanlığı araştırıldı! En çok basılı kitaplar okunuyor

İLİŞKİLİ HABER

Türk halkının kitap okuma alışkanlığı araştırıldı! En çok basılı kitaplar okunuyor

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0