Emine Erdoğan Şule Yüksel Şenler Vakfı'ndan paylaşım yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde önceki gün Şule Yüksel Şenler hizmet binası açıldı. Sosyal medya hesabından konuya dair paylaşım yapan Emine Erdoğan, merhum usta yazarı hasret ve rahmet andı.

Türkiye'nin önemli değerlerinden olan merhum usta yazar Şule Yüksel Şenler adı yaşatılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde önceki gün Eyüpsultan'da Şule Yüksel Şenler Vakfı hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi. Vakıf, Şenler'in inanç yolunda verdiği mücadeleyi anlatıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eşi Emine Erdoğan Twitter hesabından, konuya dair şu ifadelerle paylaşım yaptı:

Açılışını gerçekleştirdiğimiz Şule Yüksel Şenler Vakfı hizmet binası, inanç uğruna verilen mücadele yolculuğunu anlatıyor. Bu toprakların yetiştirdiği en büyük değerlerden olan #ŞuleYükselŞenler'in emaneti bu özel mekânın da onun gibi zamansız bir kılavuz olacağına inanıyorum.

Emine Erdoğan

Emine Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde Şule Yüksel Şenler Vakfı hizmet binası açıldıİLİŞKİLİ HABERCumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde Şule Yüksel Şenler Vakfı hizmet binası açıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan

EMİNE ERDOĞAN TANITIM VİDEOSU PAYLAŞTI

Erdoğan, Şule Yüksel Şenler Vakfı hizmet binasına dair, "Haksızlık karşısında bir direnişin ve dirilişin öyküsü #ŞuleYükselŞenler’in hayatı. Kaleminden dökülen her kelime, bugün dâhi umuda olan inancın bir timsali. 
Hasret ve rahmetle anıyorum."
ifadeleriyle tanıtım videosu paylaştı.

Emine Erdoğan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun futbol diyaloğu sosyal medyaya damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun futbol diyaloğu sosyal medyaya damga vurdu!

BİR YORUM YAPIN 0