'Selin Ciğerci evlat edindi' haberlerine Aile Bakanlığı'ndan jet yanıt! Soruşturma başlatılacak

Selin Ciğerci'nin evlat edindiğine dair çıkan haberler ve paylaşımlar sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan konuya dair açıklama geldi. Ciğerci'nin evlat edinme konusunda başvuru yapmadığını ifade eden Bakanlık, iddiayla ilgili soruşturma başlatılacağını açıkladı.

2019 yılında futbolcu Gökhan Çıra ile nikah masasına oturan Selin Ciğerci, 2021 yılında boşanma kararı almıştı. 2022'de yeniden evlenen çift, kısa bir süre sonra yollarını ayırdı. Önceki gün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gökhan Çıra, baba olduğunu duyurdu. "Saadet Selenay" ismini verdiği bebeğiyle karelerini paylaşan Çıra'nın ardından Selin Ciğerci de paylaşımda bulunarak bebeğin annesinin kendisi olduğunu ifade etti. 

Gökhan Çıra

Gökhan Çıra

'EVLAT EDİNDİK' DEMİŞTİ!

Konuyla ilgili açıklama yapan Ciğerci, şöyle konuştu:

"Ben hep anne olmak istediğimi ve olacağımı söylüyordum zaten. Eski eşimle evliyken bir yola başvurmuştuk. Evlat edinmek için başvurularımız kabul edildi. Uzun zamandır da odası var. Anne olmak istiyorum ve onunla yoluma devam etmek istiyorum. Eski eşimle barışma gibi bir durum yok. Çocuk bende kalacak, istediği zaman eski eşim gelip görebilecek. İsmi 'Saadet Selenay Çıra'. Eski eşimle beraber başvurduğumuz için onun soyadı var."

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA GECİKMEDİ

Sosyal medyayı çalkalayan açıklama sonrasında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Selin Ciğerci'nin evlat edindiğine ilişkin haberler ve paylaşımlara son noktayı koydu. Basın açıklamasında yer alan ifadeler ise şu şekilde:

Basında ve sosyal medyada “Selin Ciğerci’nin evlat edindiğine ilişkin” haberler ve paylaşımlarla ilgili açıklama yapılması gereği duyulmuştur.

Haberde ismi geçen Selin Ciğerci ve eski eşi Gökhan Çıra tarafından Bakanlığımıza evlat edinme konusunda resmi herhangi bir başvuru yapılmamıştır. 

Cumhuriyet Başsavcılığına, habere konu iddiaların araştırılması, olayın tarafı olabilecek ilgililer hakkında adli soruşturma ve çocukla ilgili sosyal inceleme yapılması adına gerekli tüm tedbirlerin alınması için başvuruda bulunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI
Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

Oktay Kaynarca 58 yaşına girdi! Sürpriz kutlamada duygusal anlar yaşandı

İLİŞKİLİ HABER

Oktay Kaynarca 58 yaşına girdi! Sürpriz kutlamada duygusal anlar yaşandı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0