Şubat ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 şubat ayı filmleri

Sinemaseverlerin her ay heyecanla beklediği yepyeni filmler şubat ayının gelmesiyle arama motorlarında hızla araştırılıyor. Korkudan drama, animasyondan aksiyona kadar birçok türde film, bu ay beyazperdede izleyenlerle buluşuyor. Peki şubat ayında vizyona giren filmler nelerdir? İşte 2023 şubat ayının filmleri...

Kış mevsiminin son ayı olan şubatla beraber doğa dinlendirici ve sakin bir atmosfere büründü. Bir kupa sıcak çikolata eşliğinde okuyacağımız sürükleyici bir roman ya da soğuk havalarda sıcacık hissettirecek örgüler şubat ayının ana temasını oluşturuyor. Evde keyifli vakitler geçirmeye olanak tanıyan bugünlerde dışarıda da aileniz ve sevdiklerinizle kaliteli zamanlar geçirmek isterseniz sinema salonları tam da aradığınız yer olabilir. Şubat ayında vizyona giren onlarca film arasından dilediğinizi seçerek patlamış mısır eşliğinde güzel bir hikayeye konuk olabilirsiniz. Gelin, şubat ayında vizyona giren en güzel filmlere birlikte göz atalım.

Ocak ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 ocak ayı filmleriİLİŞKİLİ HABEROcak ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 ocak ayı filmleri

2023 ŞUBAT AYINDA VİZYONA GİREN FİLMLER 

  • HAYATA RÖVEŞATA ÇEKEN ADAM

Hayata röveşata çeken adam film afişi

Hayata röveşata çeken adam film afişi

VİZYON TARİHİ: 10.02.2023

SÜRE: 126 DAKİKA

TÜR: DRAM

"Forrest Gump", "Yeşil Yol" ve "Terminal" gibi kült filmlerle adından söz ettiren dünyaca ünlü aktör Tom Hanks'in başrolünde yer aldığı "Hayata Röveşata Çeken Adam" filmi şubat ayının en merak edilen yapımlarından biri. Tony Bingham ve John Higgins'in başarılı oyunculuk performanslarıyla büyük merak uyandıran yapım, New York Times’ın çok satanlar listesinde zirveye tırmanan komik ve dokunaklı kitaptan  beyazperdeye aktarılmıştır. 

Hayata Röveşata Çeken Adam filminden kareler

Hayata Röveşata Çeken Adam filminden kareler

Tek eğlencesi kendisinden bıkmış komşularını eleştirmek ve acımasızca yargılamak olan huysuz dul Otto Anderson ve yan dairesine taşınan Marisol'un arasındaki hikayeye odaklanan film güzel bir dostluk hikayesi izlemek isteyenler için harika bir tercih olacaktır. 

  • KULÜBEYE TIKLAT

Kulübeye Tıklat film afişi

Kulübeye Tıklat film afişi

VİZYON TARİHİ: 03.02.2023

SÜRE: 100 DAKİKA

TÜR: KORKU

Yönetmen koltuğunda M. Night Shyamalan'ın oturduğu "Kulübeye Tıklat" filmi New Hampshire kırsalında izole bir kulübede tatile çıkan Eric ve Andrew çiftiyle evlatlık kızları Wen'in, dört yabancının bir anda kapılarında bitmesiyle meydana gelen olayları izleyiciyle buluşturuyor. Silahlı yabancılar tarafından rehin alınan aile hayatları için zorlu bir tercihe sürüklenir. Dış dünyaya erişimleri sınırlı olan ailenin her şeyi kaybetmeden önce neye inandıklarına karar vermeleri ve bir an önce harekete geçmesi gerekiyordur. 

Kulübeye Tıklat filminden kareler

Kulübeye Tıklat filminden kareler

Dave Bautista, Jonathan Groff ve Ben Aldridge'in başrolünde yer aldığı yapım, özellikle gerilim ve korku filmlerini sevenler için biçilmiş kaftan niteliğinde. 

  • MUMYALAR

Mumyalar film afişi

Mumyalar film afişi

VİZYON TARİHİ: 03.02.2023

SÜRE: 89 DAKİKA

TÜR: ANİMASYON

Çocuklarıyla sinema keyfi yapmak isteyenler için harika bir yapım olan "Mumyalar" Mısır'ın önemli simgelerinden mumyaları beyazperdeye eğlenceli bir şekilde yansıtıyor. Yönetmen koltuğunda Juan Jesús García Galocha'nın yer aldığı filmde Mısır'da yeryüzünün derinliklerinde 3000 yıllık mumya şehri vardır. İmparatorluk emri ile Prenses Nefer, Thut ile evlenmeye mecburdur. Ancak Nefer özgürlüğüne düşkündür, Thut'un da bağlılığa alerjisi vardır. Evlenmemek için direnen iki genç 7 gün içinde evlenmek zorunda olsa da hikaye pek de planladığı gibi olmayacaktır. 

  • ANT-MAN VE WASP: QUANTUMANİA 

Ant-Man ve Wasp: Quantumania film afişi

Ant-Man ve Wasp: Quantumania film afişi

VİZYON TARİHİ: 17.02.2023

SÜRE: 124 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Başrollerini Evangeline Lilly, Jonathan Majors ve Paul Rudd'ın paylaştığı "Ant-Man ve Wasp: Quantumania" filmi Marvel Sinematik Evreni'nin beklenen en özel yapımlarından biri. Aksiyonseverler tarafından yoğun ilgi gören yapımda "Avengers: Endgame" sonrası insanlar arasındaki popülerliğinin keyfini çıkaran Ant-Man'in, kızının yaptığı bir sinyal gönderici aracılığıyla bu sefer tüm ailesiyle birlikte Kuantum Alemi'ne geçişi anlatılıyor. 

Ant-Man ve Wasp: Quantumania filminden kareler

Ant-Man ve Wasp: Quantumania filminden kareler

Kızları Cassie’nin Kuantum Alemi’ne sinyal göndermesi sonucu kendilerini heyecan dolu bir macera içinde bulan aileye bu yolculukta Hope’un babası Hank Pym ve annesi Janet Van Dyne da eşlik edecektir. 

  • THE BANSHEES OF INİSHERİN 

The Banshees of Inisherin film afişi

The Banshees of Inisherin film afişi

VİZYON TARİHİ: 03.02.2023

SÜRE: 114 DAKİKA

TÜR: DRAM

Yönetmen Martin McDonagh ile ünlü oyuncular Colin Farrell ve Brendan Gleeson'ı kült yapım "In Bruges" sonrasında yeniden bir araya getiren "The Banshees of Inisherin" 1920'li yılların İrlanda'sında geçen bir öyküyü konu ediniyor. Küçük bir sahil kasabası olan Inisherin'de yaşayan iki yakın arkadaş Colm ve Pádraic bir anda dostluklarını bitirme kararı alır. İkili arasındaki bu küslük zaman içerisinde kanlı bir savaşa dönüşür. Acı bir mizahla beyazperdeye aktarılan yapım iki dostun birbirlerine ve kasaba halkına etkisini en derin şekilde gözler önüne seriyor. 

  • BTS: YET TO COME İN CİNEMAS

BTS: Yet to Come in Cinemas film afişi

BTS: Yet to Come in Cinemas film afişi

VİZYON TARİHİ: 01.02.2023

SÜRE: 104 DAKİKA

TÜR: MÜZİK

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği "BTS: Yet to Come in Cinemas" K-pop hayranlarının bayılacağı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. 7 üyeden oluşan Dünyaca ünlü Güney Koreli müzik grubu BTS'in Busan konserinin yeni yakın plan açılarını ve yepyeni görüntülerini izleyenlerle buluşturan yapımda adeta müzikal bir şölen yaşayacaksınız. 

BTS grubu

BTS grubu

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0