Müge Anlı depremzedeler için IBAN ve SMS bilgisi paylaştı! Milyonlarca lira toplandı

Ünlü gazeteci Müge Anlı, ATV ekranlarında izleyenlerle buluşan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında yardım çağrısında bulunmuştu. Kahramanmaraş başta olmak üzere 10'dan fazla ili ağır şekilde etkileyen deprem sonrası IBAN ve SMS bilgileri paylaşan Anlı, deprem bölgesi için yardım toplamaya devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Hatay illerinde binlerce kişi enkaz altında kaldı. 30'dan fazla artçı depremin yaşandığı felaket tüm Türkiye'de büyük bir paniğe neden olurken depremzedelere yardım etmek isteyen vatandaşlar el ele verdi. 

Kahramanmaraş deprem

Kahramanmaraş deprem

Ünlü gazeteci Müge Anlı'da deprem bölgesindeki vatandaşlara yardım etmek için iyilik hareketi başlattı. Canlı yayında "Ekip arkadaşlarımızın deprem bölgelerine geçmesini beklemek için bir ara yayın oldu. Bu arada da gelen yardım taleplerini değerlendiriyoruz. Şimdi deprem bölgesine yardım etme vakti" diyen Anlı, bağış için bilgiler paylaştı. 

Müge Anlı deprem yardımı

Müge Anlı deprem yardımı

MUGE yazıp 2868'e mesaj göndererek depremzedelere yardım edilebileceğini ifade eden Müge Anlı, bir de IBAN numarası paylaştı.

Müge Anlı deprem yardımı

Müge Anlı deprem yardımı

Anlı'nın çağrısından kısa sürede bağışlar 38.694.623 TL'ye ulaştı. Sosyal medya hesabından toplanan rakamı paylaşmaya devam eden Anlı, "29 yerde aş evi kuracağız" sözünü de tutarak deprem bölgelerine gönderdiği araçlar 24 saat boyunca sıcak yemek vermeye devam ediyor.

DEPREMDE HAYAT KURTARAN DAVRANIŞLAR:

 Depremde hayat kurtaran davranışlar

Depremde hayat kurtaran davranışlar

DEPREMZEDELERE UZAKTAN NASIL YARDIM EDİLEBİLİR?

156 saat sonra enkazdan kurtulan 9 yaşındaki Semih'in "Muslera" hayali gerçek oldu!

İLİŞKİLİ HABER

156 saat sonra enkazdan kurtulan 9 yaşındaki Semih'in "Muslera" hayali gerçek oldu!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Vatan 1 yıl önce

Türk milletinin üzerinden servet yapan Tarkan,Cem Yılmaz,Şahan,imirzalıoğlu bunlar öldülerde benimmi haberim yok