Serap Paköz'ün korku dolu bekleyişi! Depremdeki ailesinden haber alamıyor

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde etkili olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle binlerce bina yerle bir oldu. Kahramanmaraş'taki ailesinden bir türlü haber alamayan Serap Paköz korku içinde beklediğini söyledi.

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilimizde büyük hasara neden olan 7.7 büyüklüğünde depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Depremin ilk anından itibaren devlet tüm birimleriyle sahada olurken, milyonlarca vatandaşımız da deprem bölgelerine yardımlarını gönderdi.

Son dönemde değişimiyle gündemden düşmeyen Serap Paköz, ailesinden gelecek güzel haberi bekliyor. Kahramanmaraş'taki ailesinin bir kısmından haber alan ancak bir kısmına hala ulaşamayan Serap Paköz'ün korku içindeki bekleyişi sürüyor. 

İŞTE SERAP PAKÖZ'ÜN PAYLAŞIMI:

"KAHRAMANMARAŞ'TAKİ AKRABALARIMIN BİR KISMINA ULAŞTIM..KORKU İÇİNDE BEKLEDİM.
HALA HABER ALAMADIKLARIM VAR.
DUALARINIZI BEKLİYORUM.

TÜM CANLAR BİZİM.HEPSİ İÇİN İÇİM YANIYOR.

ALLAH BİR DAHA BÖYLE BİR ACI YAŞATMASIN.HAYATINI KAYBEDENLERE ALLAH'TAN RAHMET,YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI VE SABIR,YARALILARA ACİL ŞİFA DİLİYORUM.
BAŞIMIZ SAĞOLSUN TÜRKİYE"

 

Karadenizli teyzeler kar kış demeden çuvalları sırtladı!

İLİŞKİLİ HABER

Karadenizli teyzeler kar kış demeden çuvalları sırtladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0