Emine Erdoğan Hatay'da meydana gelen depremlere ilişkin paylaşım yaptı!

6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin artçıları devam ederken bugün Hatay'ın Defne ilçesinde iki tane deprem meydana geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Beraberinde 10 ili birden etkileyen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin artçıları devam ederken bugün Hatay, saat 20.04'te 6,4, 20.07'de ise 5,8 büyüklüğünde sallandı. Depremin etkisiyle daha önce hasar gören binalar yıkıldı. Bölgede yaralanan vatandaşların olduğu öğrenildi. Yaşanan ilk felaketin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bölgede olan ve vatandaşların yaralarını sarmak için çalışmalara başlayan Emine Erdoğan, Twitter hesabından olaya ilişkin paylaşım yaptı.

Hatayda iki korkutan deprem

Hatayda iki korkutan deprem

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan depremzedeleri ziyaret ettiİLİŞKİLİ HABERCumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan depremzedeleri ziyaret etti

"ACIMIZ TAZEYKEN..."

Erdoğan, depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerine iletirken can kaybının olmamasını ümit ettiğini dile getirerek yaralılara acil şifalar diledi.

Depreme Hatay'da yakalanan Arda Ayten evinin son halini paylaştı! Komşuları kurtarmıştı

İLİŞKİLİ HABER

Depreme Hatay'da yakalanan Arda Ayten evinin son halini paylaştı! Komşuları kurtarmıştı

BİR YORUM YAPIN 0