Beşiktaş taraftarlarından anlamlı hareket! Depremzede çocuklar için sahaya oyuncak attılar

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve "Asrın Felaketi" olarak adlandırılan iki büyük depremin ardından tüm Türkiye depremzedeler için maddi manevi her alanda desteklerini gösteriyor. Dün akşam oynan Beşiktaş - Antalya spor karşılaşmasında da Beşiktaş taraftarlarından depremzede çocuklar için duygulandıran bir destek geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türkiye 6 Şubat 2023, saat sabaha karşı 04.17'de büyük bir acıya uyandı. Saat 04.17'te merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7'lik büyük bir depremin ardından gün içerisinde 13.24'te yine merkez üssü Kahramanmaraş olarak 7,6'lık bir deprem yaşandı. "Asrın Felaketi" olarak adlandırılan depremlerde binlerce insan hayatını kaybederken binlerce insan evsiz kaldı. Bu büyük felaketin ardından tüm Türkiye depremin yaralarını sarmak adına canla başla mücadele etti. Yaşanan bu felaketin ardından ülkemiz tek yürek oldu. Bu süreçte ertelenen Süper Lig maçları ise yeniden oynanmaya başladı. Beşiktaş ile Antalyaspor 14. haftanın erteleme maçında karşı karşıya geldi.

Beşiktaş Antalyaspor

Beşiktaş Antalyaspor

Galatasaraylı İrem Derici Beşiktaş maçında gözyaşlarına boğuldu! Sahaya oyuncaklar yağınca...İLİŞKİLİ HABERGalatasaraylı İrem Derici Beşiktaş maçında gözyaşlarına boğuldu! Sahaya oyuncaklar yağınca...

DEPREMDEN ETKİLENEN İLLER TEKER TEKER GÖSTERİLDİ

Karşılaşma öncesinde Beşiktaşlı futbolcular ısınma hareketlerinde sırtlarında depremde etkilenen 11 ilin plaka kodlarının yer aldığı tişörtlerle sahaya çıktı. Antalyaspor ise, ısınma hareketlerini yapmak üzere sahaya "Geçmiş olsun Türkiye’m" yazılı pankartla çıktılar. Ayrıca karşılaşma öncesinde dev ekranlarda depremden etkilenen illerinden plakaları ve isimleri gösterildi.

Beşiktaş taraftarları

Beşiktaş taraftarları

AFAD GÖREVLİLERİ SAHAYA İNDİ

Karşılaşma öncesinde aynı zamanda deprem bölgesinde görev yapan AFAD görevlileri de sahaya inerek tribünlerdeki taraftarları selamladı. Sahada tur atan görevliler alkışlarla karşılandı.

AFAD görevlileri sahada

AFAD görevlileri sahada

SAHAYA OYUNCAK ATTILAR

Beşiktaş Kulübünün Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sebebiyle başlattığı "Bu oyuncak sana arkadaşım" kampanyası, siyah-beyazlı taraftarlardan büyük ilgi gördü. Tribünlerin tamamen dolduğu karşılaşmada Beşiktaş taraftarlarından herkesi duygulandıran hareket geldi. Taraftarlar depremin yaşandığı saat olan 04.17'ye istinaden maçın 4. dakika 17. saniyesinde deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmek üzere yanlarında getirdikleri binlerce oyuncağı tribünlerden sahaya attılar. Oyuncakların atıldığı sırada "Bir başkadır benim memleketim" ezgileri çalınırken, bu sırada birçok taraftar ve futbolcular gözyaşlarını tutamadı.

 Beşiktaş tribünleri

Beşiktaş tribünleri

Beşiktaş tribünleri

Beşiktaş tribünleri

Beşiktaş tribünleri

Beşiktaş tribünleri

Kaldığı çadır kentte doğum günü pastası isteyen Nurhayat'a Kayseri'den pasta geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Kaldığı çadır kentte doğum günü pastası isteyen Nurhayat'a Kayseri'den pasta geldi!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

yiğido 1 yıl önce

ilk başta iyi başladı ama sonunu çarşı grubu denen terör yuvası mahvetti.