Kaldığı çadır kentte doğum günü pastası isteyen Nurhayat'a Kayseri'den pasta geldi!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili vuran büyük depremlerin ardından Hatay'daki evleri ağır hasar alan ve çadır kentte kalan 4 yaşındaki Nurhayat Sağaltıcı'nın doğum günü için pasta istediği video sosyal medyada gündem olmuştu. Kayseri'den Nurhayat için doğum günü pastası geldi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin ardından çok sayıda can kaybı yaşanırken binlerce kişi de evsiz kaldı. Depremde hasar alan binalarda yaşayan vatandaşlar yaşamlarını çadır kentlerde devam ettirmeye başladı. Bu felaketten en çok etkilenenler de şüphesiz çocuklar oldu. Bu çocuklardan biri olan ve çadır kentte yaşamını sürdüren 4 yaşındaki Nurhayat Sağaltıcı, doğum günü için çekilen video ile sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Nurhayat Sağaltıcı

Nurhayat Sağaltıcı

İLİŞKİLİ HABER"Rafadan Tayfa" ekibinden depremzede çocuklar için gösteri!

Kayıt altına alınan görüntülerde doğum günü için pasta isteyen Nurhayat'ın videosunu izleyen yardımseverler küçük kızın bu isteğine kayıtsız kalmadı. AA'nın haberine göre küçük Nurhayat'ın videosunu sosyal medyada gören Kayserili Dursun Balkaya ve üç arkadaşı, küçük kızın isteğini gerçekleştirmek üzere harekete geçti. Üzerinde Nurhayat'ın fotoğrafı bulunan pastayı küçük kızın kaldığı çadır kente getiren Balkaya ve arkadaşları, küçük Nurhayat'ın doğum gününü kutladı. 4 yaşına basan Nurhayat, kendisine yapılan bu doğum günü sürprizinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Nurhayat Sağaltıcı

Nurhayat Sağaltıcı

İşte Nurhayat'ın o görüntüleri:

"EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM"

Nurhayat'ın annesi Nazlıcan Sağaltıcı mutluluğunu şu sözlerle ifade etti:

"Kendi imkanlarımızla sera çadırı kurmuştuk. Daha sonra çadır kent yapılınca buraya geçtik. Emeği geçen herkese, bu sürprizi yapanlara çok teşekkür ederim. Sosyal medyada yayılan bu video depremin ikinci günü çekildi. Videonun bu kadar etkileşim yapacağını gerçekten bilmiyorduk. Eğlence amacıyla teyzesi çekmişti. Dayısı da çok sevdiği için sosyal medyada paylaştı. Kızımız çok mutlu oldu.

Nurhayat Sağaltıcı

Nurhayat Sağaltıcı

 "HEM BİZ HEM KIZIMIZ ÇOK MUTLU OLDUK"

Nurhayat'a sürpriz yapan Dursun Balkaya ise başkan yardımcısı olarak yer aldığı Balkaya Derneği ile birlikte şehre daha önce yardıma geldiklerini, küçük Nurhayat'ın bu isteğinden Kayseri'ye döndükleri gün haberdar olduklarını "Tabii kızımızın bu isteği bizi çok fazla etkiledi. Dernek başkanımız, tekrar Hatay'a dönmemizi, güzel fotoğraflı bir pasta almamızı ve kızımınız bu isteğini yerine getirip doğum gününü kutlamamızı istedi. Biz de hemen pastayı alıp yola çıktık. Kızımızı bulup pastasını getirdik. Onunla berabere doğum gününü kutladık. Biz çok mutluyuz. Kızımıza ve ailesini geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hem biz hem kızımız çok mutlu olduk." ifadelerini kullanarak anlattı.

Nurhayat Sağaltıcı

Nurhayat Sağaltıcı

Beşiktaş taraftarlarından anlamlı hareket! Depremzede çocuklar için sahaya oyuncak attılar

İLİŞKİLİ HABER

Beşiktaş taraftarlarından anlamlı hareket! Depremzede çocuklar için sahaya oyuncak attılar
Malatya'da meydana gelen depremde binalar teker teker işte böyle yıkıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Malatya'da meydana gelen depremde binalar teker teker işte böyle yıkıldı!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

konuk 1 yıl önce

Birtek Nurhayat yok birçok kişi sesini duyuramıyor. Demek ki ağlamayana meme yokmuş.