Mart ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 Mart ayı filmleri

Kış aylarına veda ettiğimiz ve baharın neşe dolu atmosferine "merhaba" dediğimiz mart ayına yepyeni bir başlangıç yapmak isterseniz güzel bir film eşliğinde keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Peki mart ayında vizyona giren filmler nelerdir? İşte bu aya damga vuracak en özel yapımları sizler için derledik...

Soğuk ve kasvetli kış günlerine veda ettiğimiz şu günlerde mart ayının sıcak ve taze atmosferine giriş yapıyoruz. Doğanın uyanışa geçtiği mart ayında sevdiklerimizle birbirinden keyifli aktiviteler yaparak eğlenmenin tadına varabiliriz. Belki sahil kenarında uzun yürüyüşler belki de tarihi mekanların içerisinde geçmişe uzanan yolculuklar... Eğer yorulmadan keyifli vakit geçirme taraftarıysanız mart ayında vizyona giren birbirinden güzel yapımlara göz atabilirsiniz. Gelin, mart ayında vizyona giren en güzel filmlere birlikte göz atalım.

Şubat ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 şubat ayı filmleriİLİŞKİLİ HABERŞubat ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 şubat ayı filmleri

2023 MART AYINDA VİZYONA GİREN FİLMLER 

  • HAYATA RÖVEŞATA ÇEKEN ADAM

Hayata röveşata çeken adam film afişi

Hayata röveşata çeken adam film afişi

VİZYON TARİHİ: 03.03.2023

SÜRE: 126 DAKİKA

TÜR: DRAM

"Forrest Gump", "Yeşil Yol" ve "Terminal" gibi kült filmlerle adından söz ettiren dünyaca ünlü aktör Tom Hanks'in başrolünde yer aldığı "Hayata Röveşata Çeken Adam" filmi şubat ayının en merak edilen yapımlarından biri. Tony Bingham ve John Higgins'in başarılı oyunculuk performanslarıyla büyük merak uyandıran yapım, New York Times’ın çok satanlar listesinde zirveye tırmanan komik ve dokunaklı kitaptan  beyazperdeye aktarılmıştır. 

Hayata Röveşata Çeken Adam filminden kareler

Hayata Röveşata Çeken Adam filminden kareler

Tek eğlencesi kendisinden bıkmış komşularını eleştirmek ve acımasızca yargılamak olan huysuz dul Otto Anderson ve yan dairesine taşınan Marisol'un arasındaki hikayeye odaklanan film güzel bir dostluk hikayesi izlemek isteyenler için harika bir tercih olacaktır. 

  • FINDIKKIRAN VE SİHİRLİ FLÜT 

Fındıkkıran ve sihirli flüt film afişi

Fındıkkıran ve sihirli flüt film afişi

VİZYON TARİHİ: 03.03.2023

SÜRE: 90 DAKİKA

TÜR: ANİMASYON

Animasyon sevenler için eşsiz bir yapım olan "Fındıkkıran ve Sihirli Flüt", oyuncak asker Fındıkkıran ve Marie adında güzel bir kızın macera dolu öyküsünü beyazperdeye taşıyor. Babasını yıllar önce kaybeden ve annesiyle yoksul bir yaşam süren Marie'nin Tefeci Mr.Ratter'a borcu vardır. Borcunu ödemekte zorlanan Marie, yeni yıl akşamı Mr. Ratter'dan evlilik teklifi alır. Yanında Fındıkkıran isimli bir oyuncakla gelen Mr. Ratter, Marie ile evlilik hayalleri kurarken Marie bu durumdan çok mutsuzdur. Çocukluk yıllarına dönmek isteyen Marie, o gece bir dilek tutar. Mucizevi şekilde dileği gerçek olan Marie, kendisini bir peri masalı içerisinde bulacaktır. 

Fındıkkıran ve Sihirli Flüt Marie

Fındıkkıran ve Sihirli Flüt Marie

Yönetmen koltuğunda Viktor Glukhushin'in oturduğu yapım hem çocuklara hem de yetişkinlere eğlenceli anlar yaşama fırsatı veriyor.

  • CREED III: EFSANE DEVAM EDİYOR

Creed III: Efsane Geri Dönüyor film afişi

Creed III: Efsane Geri Dönüyor film afişi

VİZYON TARİHİ: 03.03.2023

SÜRE: 116 DAKİKA

TÜR: DRAM

Ryan Coogler ve Aaron Covington'ın birlikte yazdığı ve Sylvester Stallone'un yapımcılığını yaptığı "Creed: Efsanenin Doğuşu" filminin devam serisi olan "Creed III: Efsane Devam Ediyor" aksiyon ve dramın iç içe geçtiği heyecan dolu dakikaları sinemaseverlerle buluşturuyor. Michael B. Jordan’ın ilk yönetmenlik denemesini yaptığı hit serinin üçüncü filminde Rocky serisinin unutulmaz karakterlerinden Apollo Creed'in oğlu Adonis Creed'in hayat hikayesini zorluklarla geçen hikayesi izleyenlerle buluşacak.

Creed: Efsanenin Doğuşu filminden kareler

Creed: Efsanenin Doğuşu filminden kareler

Başrollerinde Jonathan Majors, Michael B. Jordan ve Tessa Thompson'ın yer aldığı yapımda diğer iki filmin aksine bu kez Sylvester Stallone olmayacak.

  • YAŞAMAK

Yaşamak film afişi

Yaşamak film afişi

VİZYON TARİHİ: 03.03.2023

SÜRE: 102 DAKİKA

TÜR: DRAM

Başrollerinde BAFTA ödüllü Bill Nighy, Aimee Lou Wood ve Alex Sharp'ın yer aldığı "Yaşamak" filmi ömrünün son günlerini yaşayan bir adamın hayatı yeniden keşfetme hikayesine odaklanıyor. Usta yönetmen Akira Kurosawa'nın başyapıtı olan filmin senaryosu Nobel ödüllü yazar Kazuo Ishiguro tarafından yeniden yazılarak beyazperdeye aktarıldı. Venedik, Toronto ve San Sebastian dahil sayısız festivalde gösterime girerek ödüller alan yapım, En İyi Uyarlama Senaryo dalında da OSCAR adayı olmaya hak kazandı.

  • SHAZAM! TANRILARIN ÖFKESİ

Shazam Tanrıların Öfkesi film afişi

Shazam Tanrıların Öfkesi film afişi

VİZYON TARİHİ: 17.03.2023

SÜRE: 130 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Yönetmen koltuğunda David F. Sandberg'in oturduğu "Shazam! Tanrıların Öfkesi", sihirli "SHAZAM!" kelimesini söyledikten sonra, yetişkin Süper Kahraman alter egosu Shazam’a dönüşen genç Billy Batson'ın sürükleyici hikayesine odaklanıyor. Lucy Liu, Zachary Levi ve Helen Mirren'ın başrollerde yer aldığı yapım, süper kahraman filmleri sevenler için biçilmiş kaftan niteliğinde. Eğer her dakikasında sizi farklı bir dünyayla tanıştıracak güzel bir film arıyorsanız mutlaka bu yapıma göz atmalısınız.

Shazam Tanrıların Öfkesi filminden kareler

Shazam Tanrıların Öfkesi filminden kareler

İYİ SEYİRLER, İYİ EĞLENCELER!

Dünyanın en güzel plajları belirlendi! Listede Türkiye'den 2 plaja yer verildi

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en güzel plajları belirlendi! Listede Türkiye'den 2 plaja yer verildi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0