Nisan ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 Nisan ayı filmleri

Sinema tutkunlarının her ay heyecanla beklediği yepyeni filmler nisan ayında da arama motorlarında hızla araştırılıyor. Her zevke ve her yaş grubuna hitap eden birçok film, bu ay beyazperdede izleyenlerle buluşuyor. Peki nisan ayında vizyona giren filmler nelerdir? İşte 2023 nisan ayının en dikkat çeken filmleri...

İlkbahar mevsiminin en güzel aylarından biri olan nisan ayıyla beraber güneşin tüm cömertliğiyle kendisini gösterdiği günlere de kucak açıyoruz. Isınan havaların etkisiyle daha fazla sosyalleştiğimiz nisan ayında eğlenceli bir aktiviteyle siz de kendinize zaman ayırmak isterseniz vizyondaki birbirinden güzel filmi değerlendirebilirsiniz. Komediden drama, aksiyondan animasyona kadar vizyona giren birçok türdeki filmi sizler için derledik. Gelin, nisan ayına damga vuracak en iyi yapımlara birlikte göz atalım.

Mart ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 Mart ayı filmleri İLİŞKİLİ HABERMart ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 Mart ayı filmleri

2023 NİSAN AYINDA VİZYONA GİREN FİLMLER 

  • HAYALET SUİKASTÇİ

HAYALET SUİKASTÇİ FİLM AFİŞİ

HAYALET SUİKASTÇİ FİLM AFİŞİ

VİZYON TARİHİ:  07.04.2023

SÜRE: 88 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Dünyaca ünlü aktör Bruce Willis'in başrolünde yer aldığı "Hayalet Suikastçi" filmi aksiyon dolu dakikalar geçirmek isteyenler için harika bir yapım. Valmora, liderliğindeki özel bir askeri operasyon bir ajanın zihninin başka bir kişinin vücudunda gizli, ölümcül görevler gerçekleştirmesine olanak tanıyan fütürist mikroçip teknolojisini tasarlar. Ancak bir ajan gizli bir görev sırasında öldürülünce eski seçkin bir asker programa gizlice sızarak suçluyu bulmak için zorlu bir maceraya atılır.

Andy Allo ve Dominic Purcell gibi isimleri de kadrosunda barındıran film, demans hastalığına yakalanan Bruce Willis'in rol aldığı son yapım olma özelliğine de sahiptir.

  • SİMÜLASYON

SİMÜLASYON FİLM AFİŞİ

SİMÜLASYON FİLM AFİŞİ

VİZYON TARİHİ:  07.04.2023

SÜRE: 98 DAKİKA

TÜR: BİLİM KURGU

Yönetmen koltuğunda April Mullen'ın oturduğu "Simülasyon" isimli yapım, Avatar serisinin başrolü Sam Worthington ile Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldızı Jordana Brewster'ı bir araya getiriyor. İnsansı robotlarla karşı karşı verilen zorlu mücadeleyi gözler önüne seren yapım, birkaç saatliğine bambaşka bir dünyaya yolculuk etmek isteyenlere muhteşem anlar yaşatacak. 7 Nisan'da vizyona girmeye hazırlanan bu yapımı mutlaka listenize eklemenizi tavsiye ederiz.

  • ELİF VE ARKADAŞLARI KAPADOKYA

ELİF VE ARKADAŞLARI KAPADOKYA

ELİF VE ARKADAŞLARI KAPADOKYA

VİZYON TARİHİ:  28.04.2023

TÜR: ANİMASYON

TRT Çocuk'un en sevilen karakterlerinden biri olan "Elif ve Arkadaşları" Kapadokya macerasıyla beyazperde de izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. 7'den 70'e herkesin severek izleyeceği yapımda Elif ve arkadaşları başarılı geçen okul döneminin yorgunluğunu üzerlerinden atmak için İpek Öğretmenleri ile birlikte Kapadokya gezisine katılır. 

Elif ve Arkadaşları Kapadokya filmi

Elif ve Arkadaşları Kapadokya filmi

Kapadokya'nın eşsiz güzelliklerinde geçen günün ardından, Rehber Leyla'nın ateş başında anlatmış olduğu Peribacalarının efsanesini öğrenen çocuklar, efsaneye göre gökyüzünde yaşayan Perişler'den haberdar olurlar. Elif ve arkadaşları bu efsaneden o kadar etkilenir ki bir anda kendilerini bu efsanenin içinde bulurlar. Heyecan, macera ve eğlencenin bir arada olduğu bu yapıma hem siz hem de çocuklarınız bayılacak.

  • ZİNDANLAR VE EJDERHALAR

ZİNDANLAR VE EJDERHALAR FİLM

ZİNDANLAR VE EJDERHALAR FİLM

VİZYON TARİHİ:  07.04.2023

SÜRE: 134 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Başrollerinde Regé-Jean Page, Michelle Rodriguez ve Chris Pine'ın yer aldığı "Zindanlar ve Ejderhalar" adlı yapım, ünlü rol yapma oyunu Dungeons & Dragons'un sinema uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. Kayıp bir kalıntının peşine düşen bir grup maceracının hikayesini anlatan filmin yönetmen koltuğunda ise Jonathan Goldstein ve John Francis Daley oturuyor.

Zindanlar ve Ejderhalar filminden kareler

Zindanlar ve Ejderhalar filminden kareler

Büyüleyici bir hırsız ve bir grup beklenmedik maceracı, kayıp bir kalıntıyı geri almak için destansı bir soyguna girişmek ister ancak yanlış insanlarla ters düştüklerinde işler tehlikeli bir hale bürünür. Heyecan dolu dakikalar yaşamak isterseniz mutlaka bu yapıma şans vermelisiniz.

  • SÜPER MARİO KARDEŞLER FİLMİ

SÜPER MARİO KARDEŞLER FİLMİ

SÜPER MARİO KARDEŞLER FİLMİ

VİZYON TARİHİ:  14.04.2023

SÜRE: 92 DAKİKA

TÜR: ANİMASYON

"Süper Mario" karakterini sevenler için harika bir yapım olan "Süper Mario Kardeşler Filmi", çocuklu ailelerin bayılacağı bir film olacak. Yönetmenliğini Michael Jelenic ve Aaron Horvath'ın üstlendiği yapımın konusu ise Brooklyn'li tesisatçılar Mario ve erkek kardeşi Luigi bir ana su borusunu tamir etmek için yeraltında çalışırken gizemli bir borudan aktarılarak sihirli, yeni bir dünya keşfederler. Ama kardeşler ayrı düşünce Mario, Luigi’yi bulmak için destansı bir maceraya atılmak zorunda kalır.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0