Filistinli genç yürekleri dağladı! "Ya Rab Mescid-i Aksa'ya yardım et!" diyerek dua etti!

İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya düzenlediği saldırılardan gelen görüntü gündem oldu. Dünyanın bütün gözü bu zulme çevrilmişken; Filistinli bir gencin, polis barikatlarının arasında seccadesine oturup "Ya Rab Mescid-i Aksa'ya yardım et! dediği anlar yürekleri dağladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs‘te bulunan Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskın sonucu bütün gözler Kudüs'e çevrildi. İşgal altındaki Batı Şeria'da 12 ila 40 yaşları arasındaki Filistinli erkeklerin kutsal Ramazan ayı boyunca Cuma namazı için Mescid-i Aksa'ya girmesini yasakladı. Öte yandan polisler, bu sabah avluda namaz kılan cemaate de müdahalede bulunarak namaz kılmalarına izin vermedi.  Kıble Mescidi’ne sığınan Filistinlilere çeşitli aletlerle müdahale eden polis, 500’den fazla kişiyi gözaltına aldı.

Kudüs Mescid-i Aksa

Kudüs Mescid-i Aksa

" YA RAB MESCİDİ AKSA'YA YARDIM ET"

Yaşanan bu zulmün ardından dünyanın gözü bölgeye çevrilmişken  Filistinli bir gencin Kudüs sokaklarında bağıra bağıra dua ettiği anlar videoya yansıdı. Yürekleri yakan o anlar, kısa sürede gündeme oturdu. Genç, polis barikatlarının önünde seccadesinin üzerinde oturarak, " Ya Rab! Senden başka yardım edecek kimsemiz yok. Ya Rap! Mescid-i Aksa'ya yardım et. Senden başka kim yardım edecek?" diyerek figan etti.

Filistinli müslüman gencin Mescid-i Aksa için duası

Filistinli müslüman gencin Mescid-i Aksa için duası

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 5

Osmanlı 1 yıl önce

Zaten seccadeye saygısızlıpı anca böylr yahudi zibidileri yapar. Bizde de çok var bunlardan

konuk 1 yıl önce

Allahım İslam birliğini nasip et Kudüsü Mescidi Aksayı zulümden kurtar

Mehmet cebecioglu 1 yıl önce

Duan bitince seccadeni topla sonra üzerinde şeytanlar dolaşmasın.. Allah celle duanı ksbül buyursun

Hanzala 1 yıl önce

Biz de dua ediyoruz. Dostumuz israil gariban Filistinlileri her gün sebepsiz yere öldürmesin diye. O kadar işte sadece dua ediyoruz. Ekranlarda esip gürlüyoruz ama ticaret hacmimiz gün geçtikçe artıyor ya, her gün bir kaç Filistinli ölmüş mazlumun ahı göğe yükselmiş ne önemi var!

Asım 1 yıl önce

Bu dua Tutacak gibi.