Emine Erdoğan Darülaceze’de depremzede bebekleri ziyaret etti

Emine Erdoğan, deprem bölgesinden Darülaceze'ye getirilen depremzede bebekleri ziyaret etti. Rekafatsiz afetzede bebeklerin sağlık durumlarıyla yakından ilgilenmesini sağlayan Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Evlatlarımızın etrafına örülen yıkılmaz sevgi duvarı, onlara daima kalkan olacaktır." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları sonucu deprem bölgesinde ebeveynsiz kalan afetzede bebeklerin getirildiği Darülaceze'yi ziyaret eden Emine Erdoğan, o anları Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

Emine Erdoğan konteyner kentte tanıştığı SudeİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan konteyner kentte tanıştığı Sude'ye doğum günü sürprizi yaptı!

BEBEKLERİN SAĞLIK DURUMLARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYOR

İlk günden beri afetzede bebekler ile yakından ilgileneceğini belirten Emine Erdoğan, Darülaceze ziyaretinden paylaşım yaptı. Erdoğan, "Darülaceze’de aralarında depremzede bebeklerimizin de olduğu çocuk yuvasını ziyaret ettim. Sağlık durumlarının her gün daha da iyiye gittiğini öğrenmekten memnuniyet duydum. Devlet korumasındaki tüm yavrularımızın ihtiyaçlarının karşılanması için büyük bir çaba sarf ediliyor. Çocuklarımızı sarmalayan güvenli ve şefkatli kollara tüm kalbimle teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, evlatlarımızın etrafına örülen yıkılmaz sevgi duvarı, onlara daima kalkan olacaktır." dedi.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0