Emine Erdoğan: Malatya'da depremden etkilenen kardeşlerimizle bir araya geldik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, depremden etkilenen bölgelerden Malatya'da depremzedelerle iftar yaptı. O anlara dair paylaşım yapan Emine Erdoğan, "Dayanışma ve kardeşlik bağının somut örnekleri arttıkça afetin izlerinin daha hızlı silineceğine yürekten inanıyorum." dedi.

Ramazan boyunca depremlerden etkilenen bölgelere giderek depremzedelerle birlikte iftar sofrasına oturan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan önceki akşam Malatya'da afetzedelerle bir araya geldi. Kadın ve çocuklarla yakından ilgilenen Emine Erdoğan, Twitter hesabından o anlara dair videolu paylaşım yaptı.

Emine Erdoğan Malatyadaki depremzede vatandaşlarla aynı sofrada buluştu

Emine Erdoğan Malatyadaki depremzede vatandaşlarla aynı sofrada buluştu

Emine Erdoğan: Kayıplarımızın acısı yüreklerimi yakmaya devam ediyorİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan: Kayıplarımızın acısı yüreklerimi yakmaya devam ediyor

"GÖNÜL SOFRASINDA BULUŞTUK"

Erdoğan, Malaya iftarına ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"Malatya'da depremden etkilenen kardeşlerimizle bir araya geldik. Tebessüm eden yüzleri, samimi karşılamaları, güçlü yürekleri umutlarımızı tazeliyor.

Doğanşehir'de depremzede esnafımız için kurulan çarşı konteyner kenti ziyaret ederek, hayırlı işler diledim. Market, giyim, kırtasiye gibi temel ihtiyaçlara yönelik kurulan çarşı ile hem şehrimizin ekonomisinin hem de sosyal hayatın canlanacağını ümit ediyorum.

Dayanışma ve kardeşlik bağının somut örnekleri arttıkça afetin izlerinin daha hızlı silineceğine yürekten inanıyorum.

Günün sonunda depremzede vatandaşlarımızla gönül sofrasında buluştuk. Şiddeti, 85 milyonun kalbinde hissedilen depremin etkilediği şehirlerimizi omuz omuza ayağa kaldıracağız."

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'na komşusundan şok dava! Villasını yasalara aykırı büyüttüğü iddiası

İLİŞKİLİ HABER

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'na komşusundan şok dava! Villasını yasalara aykırı büyüttüğü iddiası

BİR YORUM YAPIN 0