Mayıs ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 Mayıs ayı filmleri

Her hafta vizyona giren yepyeni filmler sinema tutkunları tarafından yoğun ilgi görüyor. Dramdan gerilime, komediden aksiyona kadar pek çok türde yapımın beyaz perdede izleyenlerle buluştuğu mayıs ayının en güzel filmlerini sizler için bir araya getirdik. Peki mayıs ayında vizyona giren filmler nelerdir? İşte 2023 mayıs ayının en dikkat çeken filmleri...

İlkbahar mevsimin son ayı olan mayıs ile beraber yaz mevsimine doğru adım adım yaklaşıyoruz. Rengarenk çiçeklerin, kuş cıvıltılarının ve tüm cömertliğiyle içimizi ısıtan güneşin de yaşamımızı neşelendirdiği bu ayda sevdiklerimizle zaman geçirmek için çeşitli aktivitelere şans veriyoruz. Sahil kenarında uzun bir yürüyüşün ardından leziz bir kahve içmek, bisiklet sürmek, müze gezmek ya da piknik yapmak bu güzel günlerde eğlenmek isteyenler için harika bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Tüm bunların yanında yeni bir ay demek sinemaseverler için de heyecanla beklenen yepyeni filmler demek! Gelin, mayıs ayında vizyona giren en özel filmlere birlikte göz atalım.

Nisan ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 Nisan ayı filmleriİLİŞKİLİ HABERNisan ayında vizyona girecek filmler nelerdir? 2023 Nisan ayı filmleri

2023 MAYIS AYINDA VİZYONA GİREN FİLMLER

  • GALAKSİNİN KORUYUCULARI 3

Galaksinin Koruyucuları 3 film afişi

Galaksinin Koruyucuları 3 film afişi

VİZYON TARİHİ: 05.05.2023

SÜRE: 150 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Evrenin kontrolünü ele geçirmeye çalışanları durdurmaya çalışan bir grup suçlunun hikayesini ele alan Galaksinin Koruyucuları serisi, mayıs ayında 3'üncü filmiyle sinema tutkunlarının karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda James Gunn'ın oturduğu filmin başrollerinde Dave Bautista, Chris Pratt ve Zoe Saldana yer alıyor. Gamora’nın yokluğuyla başa çıkmaya çalışan Peter Quill'in hem ekibi hem de gezegeni korumak için herkesi bir araya getirme çabasına odaklanan yapım, Guardian’ların kaderini belirleyecek heyecan dolu bir hikayeyi gözler önüne seriyor.

Galaksinin Koruyucuları serisi

Galaksinin Koruyucuları serisi

Marvel'ın "Guardians Of The Galaxy" adlı çizgi romanından uyarlanan seri aksiyon sahneleriyle her yaş grubundan tam not alıyor. 

  • BELLE VE SEBASTİAN: CESUR DOSTUM

Belle ve Sebastian: Cesur Dostum

Belle ve Sebastian: Cesur Dostum

VİZYON TARİHİ: 05.05.2023

SÜRE: 96 DAKİKA

TÜR: MACERA

Dünyanın dört bir yanında en çok satılan kitap, film ve dizi olarak karşımıza çıkan Belle ve Sebastian'ın maceraları, bu kez en heyecan verici hikayesiyle beyaz perdede izleyenlerle buluşmaya hazırlanıyor. 7'den 70'e herkesin kalbini ısıtacak bir dostluk hikayesini gözler önüne seren yapım, 10 yaşındaki Sebastian ve adeta bir kartopu gibi bembeyaz olan Belle'nin dostluğunu anlatıyor.

Belle ve Sebastian: Cesur Dostum filminden kareler

Belle ve Sebastian: Cesur Dostum filminden kareler

Sebastian tatilini istemese de büyükannesi ve teyzesiyle dağlarda geçirmek zorundadır. Sebastian her ne kadar bu tatil için gönülsüz olsa da sahibi tarafından kötü muamele gören Belle ile tanıştığında hayatının en unutulmaz anlarını yaşayacaktır. Cesur bir çobana dönüşen Sebastian, Belle'yi kötü sahibinden korumak için her şeyi göze alacaktır.

  • HIZLI VE ÖFKELİ 10

Hızlı ve Öfkeli 10 film afişi

Hızlı ve Öfkeli 10 film afişi

VİZYON TARİHİ: 18.05.2023

SÜRE: 131 DAKİKA

TÜR: AKSİYON

Yıllardır geniş hayran kitlelerine sahip olan "Hızlı ve Öfkeli" serisi 39. yılında 10. filmiyle bomba gibi bir dönüş yapmaya hazırlanıyor. Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Jason Momoa, Vin Diesel ve Jason Statham gibi dünyaca ünlü yıldızların rol aldığı sürükleyici yapımda yeni müttefikler bulunacak ve eski düşmanlar yeniden ortaya çıkacak.

Hızlı ve Öfkeli filminden kareler

Hızlı ve Öfkeli filminden kareler

Geçmişin gölgelerinden çıkan, kan davasıyla beslenen ve bu aileyi parçalayıp Dom'un sevdiği her şeyi ve herkesi sonsuza dek yok etmeye kararlı bir tehlikeyle yüz yüze gelen Dom Toretto'nun macerasına konuk olmak isteyenler için bu film eşsiz bir seçenek olacaktır.

  • ŞÜPHE

Şüphe film afişi

Şüphe film afişi

VİZYON TARİHİ: 05.05.2023

SÜRE: 94 DAKİKA

TÜR: GERİLİM

Yönetmen koltuğunda Jamie Patterson'ın oturduğu "Şüphe" filmi, gerilim türündeki yapımlarda hoşlananlar için iyi bir seçenek oluşturmaktadır. Samantha Bond, James Cosmo ve Patrick Bergin'in başrolünde yer aldığı film, Helen karakteri üzerinden işlenmektedir. Babasının intiharı, genç bir anne olan Helen'i derinden etkilemiştir ve çok geçmeden Helen babasının ölüm nedenini araştırmaya başlar. Ancak Helen araştırmaya başladıkça 30 yıl öncesine ait karanlık bir sırla yüz yüze gelecektir.

Şüphe filminden kareler

Şüphe filminden kareler

  • TATLI BELA

Tatlı Bela film afişi

Tatlı Bela film afişi

VİZYON TARİHİ: 05.05.2023

SÜRE: 95 DAKİKA

TÜR: DRAM

Başrollerini Virginia Gardner, Dylan Sprouse ve Autumn Reeser gibi ünlü yıldızların paylaştığı "Tatlı Bela", Jamie McGuire'ın ülkemizde de yayınlanan, aynı isimli çok satan romanından uyarlanmıştır. Sorunlu bir geçmişe sahip olan Travis ve sıradan bir üniversite öğrencisi olarak hayatını sürdüren Abby'nin arasındaki çekişmeyi ve buradan doğan aşkı konu alan yapım, sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. 

Mayıs ayı çiçekleri nelerdir? İlkbahar ev dekorasyonunda çiçek kullanımı

İLİŞKİLİ HABER

Mayıs ayı çiçekleri nelerdir? İlkbahar ev dekorasyonunda çiçek kullanımı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0