Hedef KIZILELMA belgeselinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı! Selçuk Bayraktar paylaştı

Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar KIZILELMA'nın geliştirme aşamaları ve Baykar'ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ikinci bölüm fragmanı tanıtıma sunuldu. İlk bölümde, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar KIZILELMA'yı ve Baykar'ı anlatmıştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İnsansız savaş uçağı 'Hedef KIZILELMA' Türk ordusunun ve milletinin hizmetine girdi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve ekibi son yıllarda yerli ve milli üretimleriyle tüm dünyada yankı uyandırdı. Yapılan sıkı çalışmalar Türkiye'yi, savunma sanayi alanında Cumhuriyet tarihinde en ileri seviyeye ulaştırdı. Bu noktada kullanılan zeka ve teknolojiyle dünya listesinde ilk sıralara yerleşti.

Hedef KIZILELMA belgeselinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı.

'HEDEF KIZILELMA' BELGESELİ İKİNCİ FRAGMANI

Selçuk BayraktarİLİŞKİLİ HABERSelçuk Bayraktar'dan takdir toplayan paylaşım: BayraktarTB3 milletimizle buluşmaya hazır!

Türkiye, Selçuk Bayraktar ve ekibiyle insansız savaş uçağı 'Hedef KIZILELMA'ya da kavuştu. KIZILELMA'nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef KIZILELMA" belgeselinin ilk bölümü, 10 Mayıs Çarşamba günü, saat 21.00’da Baykar'ın YouTube kanalında izleyiciyle buluşmuştu.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0