Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan müjdeli haber! Usta oyuncu milletvekili seçildi

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Manisa AK Parti'den 1. sıradan milletvekili adayı olan ünlü oyuncu, yazar ve avukat Bahadır Yenişehirlioğlu, resmi olmayan sonuçlara göre milletvekili seçildi.

"Payitaht Abdülhamit" dizisinde oynadığı "Tahsin Paşa" rolüyle büyük beğeni toplayan ünlü aktör ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, 28. Dönem Milletvekili seçimleri için AK Parti Manisa 1'inci sıradan milletvekili adayı olduğunu duyurmuştu. 

Bahadır Yenişehirlioğlu

Bahadır Yenişehirlioğlu

Ünlü sanatçı 2023 seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Manisa'dan milletvekili seçildi. Hem sanatçı kimliği hem de siyasi görüşleriyle büyük beğeni toplayan Yenişehirlioğlu'nun milletvekili olarak seçilmesi hayranları tarafından sevinçle karşılandı.

Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekili seçildi

Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekili seçildi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşması! "Birileri mutfakta, biz balkondayız"

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

canacan 11 ay önce

"Paşam" hayırlı olsun ümmet sizi bekliyor.

Mustafa 11 ay önce

Bu adamı oyunculuğu için değil davayı içinde yaşadığı için seviyorum. sen bizi temsil edeceksin. Seni seviyoruz Bahadır Abi.

Toplam 1 beğeni

KAYAk 11 ay önce

bana gül diyorsun nasıl güleyim

Ömer 11 ay önce

Hayırlı olsun güzel insan

ahmet 11 ay önce

vay be tahsin pasam hayirli oosun insallh

Yorumların Tümünü Okuyun