19 Mayıs'ta bankalar açık mı? 19 Mayıs'ta kargolar çalışıyor mu? 19 Mayıs'ta noter açık mı?

Tüm Türkiye'de her yıl büyük bir coşku ve sevinçle kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl cuma gününe denk geliyor. Milli bayram olarak ilan edilen bu özel günde kargo, banka, noter ve eczanelerin çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Peki 19 Mayıs'ta banka açık mı? 19 Mayıs'ta noter açık mı? 19 Mayıs'ta kargolar çalışıyor mu? İşte yanıtlar...

Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere hediye ettiği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, her yıl yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlanıyor. Çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanan milli bayram, aynı zamanda resmi tatil günleri takviminde yer alıyor. Yurt genelinde tüm kamu ve kuruluşların tatil ilan edildiği 19 Mayıs'ta banka, noter, eczane ve kargoların açık olup olmadığı ise birçok kişi tarafından merak ediliyor. İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberin devamında...

19 MAYIS'TA NOTER AÇIK MI? 19 MAYIS'TA BANKALAR AÇIK MI?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında yurt genelinde tüm kamu ve kuruluşlar kapalı olacağından dolayı noter ve banka gibi kurumlar da faaliyet göstermemektedir. 

19 mayısta noterler açık mı

19 mayısta noterler açık mı

19 MAYIS'TA EFT HAVALE YAPILIR MI? 19 MAYIS'TA EFT NE ZAMAN HESABA GEÇER?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, resmi tatil olarak belirlendiğinden dolayı gün içerisinde gerçekleştirilen havale ve eft işlemleri ilk iş gününde hesaplara ulaşacaktır. Yani işlemler 22 Mayıs Pazartesi günü tamamlanacak.

19 mayısta eft havale

19 mayısta eft havale

 19 MAYIS'TA KARGOLAR AÇIK MI? 

PTT şubeleri ve PTT Kargo da 19 Mayıs'ta hizmet vermemektedir. Ancak diğer kargo firmalarıyla ilgili net bir bilgi yer almamakla birlikte tatil günlerinde il ve ilçelerdeki bazı şubelerin kapalı olması durumuyla karşılaşabilir. Konu hakkında kesin bilgi almak için kargo şirketlerinin çağrı merkezini arayabilirsiniz.

19 mayısta kargo

19 mayısta kargo

19 MAYIS'TA ECZANELER AÇIK MI?

Ülke genelindeki tüm eczaneler, 18 Mayıs Perşembe günü mesainin bitimiyle birlikte resmi tatile girmektedir. Ancak nöbetçi eczaneler hizmet vermeye devam edecektir.

19 mayısta eczane

19 mayısta eczane

A'raf suresi ne anlatır? Allah'ı (cc) inkar edenlerin akıbetini anlatan sure

İLİŞKİLİ HABER

A'raf suresi ne anlatır? Allah'ı (cc) inkar edenlerin akıbetini anlatan sure
Yalı Çapkını dizisi Seyran'ın kıyafetlerinin markası ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Yalı Çapkını dizisi Seyran'ın kıyafetlerinin markası ve fiyatları
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0