Yalı Çapkını dizisi Seyran'ın kıyafetlerinin markası ve fiyatları

Son dönemlerin en çok konuşulan yapımlarından biri haline gelen Yalı Çapkını'nın son bölümünde Seyran karakterinin tercih ettiği kıyafetler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özellikle Seyran'ın ablasının düğününde giydiği pembe elbisenin markası merak konusu haline geldi. Peki Yalı Çapkını Seyran'ın kıyafetlerinin markası ve fiyatları nedir? İşte detaylar...

Star TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi "Yalı Çapkını", salı akşamı yeni bölümüyle ekranlarda fırtına estirdi. Seyran ve Ferit'in boşanma sahneleri ve Suna karakterinin istemediği bir evliliğe zorlandığı anlar izleyenleri ekran başına kilitledi. Güçlü olay örgüsü ve başarılı oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan yapımda en dikkat çeken detaylardan biri de karakterlerin kıyafet seçimleri oldu. Özellikle Seyran'ın ablasının düğününde giydiği pembe elbisenin markası herkes tarafından arama motorlarında hızla araştırılıyor. Gelin, Yalı Çapkını'na damga vuran kıyafetlerin markası ve fiyatlarını mercek altına alalım.

Aile dizisi DevinİLİŞKİLİ HABERAile dizisi Devin'in kıyafetlerinin markası ve fiyatları

YALI ÇAPKINI 32. BÖLÜM KIYAFETLERİ MARKA VE FİYATLARI

  • SEYRAN'IN İKONİK ELBİSESİ

Yalı Çapkını Seyran elbisesi

Yalı Çapkını Seyran elbisesi

Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde Afra Saraçoğlu'nun oynadığı "Seyran" karakteriyle ablası Suna'nın düğünü için uzun ve pembe bir elbise giymeyi tercih etti. Arkadan adeta bir pelerini andıran detayı bulunan elbise, dekoltesiz bir şıklığı vadediyor. Nihan Peker markasına ait olan "Venüs" isimli bu eşsiz parçanın fiyatı ise 23.450,00 TL'dir. 

Yalı Çapkını Seyranın pembe elbisesi

Yalı Çapkını Seyranın pembe elbisesi

  • GÜNDELİK ŞIKLIK

Yalı Çapkını Seyran kombin önerileri

Yalı Çapkını Seyran kombin önerileri

Son bölümde şıklığı ve güzelliğiyle göz kamaştıran Seyran karakterinin bir diğer merak edilen kombini de ablasının düğünü için kuaföre gittiği sahnelerde tercih ettiği kıyafetlerden oluşuyor. Etek, hırka ve trençkot üçlüsünün uyumunu gözler önüne seren bu kombinde siyah ve krem tonları ağırlıklı olarak göze çarpıyor. Zara markasına ait 299,95 TL değerindeki çizgili triko t-shirt ve aynı markaya ait 599,95 TL değerindeki örgü hırka tercih eden Seyran, alt giyimde ise Network markasının bant ve düğme detaylı 1.849,00 TL değerindeki eteğini kullanmıştır. Dış giyimde ise Mızalle markasına ait 1.450,00 TL değerindeki kolları apoletli siyah klasik trençkot dikkat çekmektedir. Siyah dize kadar uzun çorapların yer aldığı kombinde ayakkabı olarak ise Derimod markasının 674.99 TL değerindeki loaferları kullanmıştır. 

Yalı Çapkını Seyran koıyafetleri

Yalı Çapkını Seyran koıyafetleri

Parke nedir? Laminant nedir? Laminant parke ve lamine parke arasındaki fark

İLİŞKİLİ HABER

Parke nedir? Laminant nedir? Laminant parke ve lamine parke arasındaki fark
19 Mayıs'ta bankalar açık mı? 19 Mayıs'ta kargolar çalışıyor mu? 19 Mayıs'ta noter açık mı?

İLİŞKİLİ HABER

19 Mayıs'ta bankalar açık mı? 19 Mayıs'ta kargolar çalışıyor mu? 19 Mayıs'ta noter açık mı?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0