Rezil olup "R" yapan Ahmet Davutoğlu Alpay Özalan'dan kaçamadı!

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, sosyal medya hesabından "R" yapan Ahmet Davutoğlu'nu ti'ye aldı. Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu'na seslenen Özalan, "Kemal Kılıçdaroğlu, nasıl çarpıldığını seçmenlerinin görmesini istemiyor. Hesap Uzmanı ya o bakımdan!'' sözleriyle alkış topladı.

AK Parti'nin 2'nci Bölge 2'nci sıra milletvekili adayı Alpay Özalan, geçen dönem olduğu gibi bu dönem de TBMM'de yer almaya hak kazandı. AK Parti İzmir Milletvekili olan Özalan, en az futbol kariyerindeki başarısı kadar siyasi yorumlarıyla da vatandaşın takdirini topluyor. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan Özalan, son olarak Ahmet Davutoğlu'nun seçim sonuçları sonrası yaptığı paylaşımı silmesini ti'ye aldı. 

Ahmet Davutoğlu

Ahmet Davutoğlu

Ahmet Davutoğlu'nun Twitter hesabından yaptığı "Milletvekillerimizle ilk grup toplantımızı Genel Merkezimizde gerçekleştirdik. Hayırlı, uğurlu olsun." şeklindeki paylaşıma kayıtsız kalmayan Özalan, paylaşımın kısa bir süre sonra silinmesi üzerine Davutoğlu'na seslendi.

Ahmet Davutoğlu paylaşımı

Ahmet Davutoğlu paylaşımı

"KILIÇDAROĞLU NASIL ÇARPILDIĞININ GÖRÜLMESİNİ İSTEMİYOR"

Tweet'i alıntılayan Özalan, şu ifadeleri kullandı:

''Ahmet Davutoğlu, bu paylaşımından sonra CHP'ye hiç oy kazandırmadan bu milletvekillerini aldığı için CHP seçmeni tarafından linç edildi. Paylaşımını sildi. Kemal Kılıçdaroğlu, nasıl çarpıldığını seçmenlerinin görmesini istemiyor. Hesap Uzmanı ya o bakımdan!''

Alpay Özalan

Alpay Özalan

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ankara'da şoke eden görüntüler! "Uçan koltuk" görenleri hayrete düşürdü

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Ts61 11 ay önce

Alpaya Hastayım Adamım

ayse 11 ay önce

CHP nin sayesinde vekil oldular. Halkta karsiliklari yok...