Ömer dizisinde yaprak dökümü! 4 oyuncusu birden veda ediyor

Star TV ekranlarında yayımlanan Ömer dizisinden hayranlarını üzen bir haber geldi. Başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır'ın yer aldığı dizide 4 ismin kadroya veda edeceği öğrenildi.

Her pazartesi Star TV ekranlarına damga vuran Ömer'de ayrılık üstüne ayrılık yaşanıyor. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Onur Bilge, Serpil Gül, Gülçin Kültür Şahin, Muharrem Türkseven, Gamze Karaduman, Simay Barlas, Melike Güner ve Zerrin Sümer'in başrolü paylaştığı Ömer dizisinde 4 ismin yeni sezonda olmayacağı duyuruldu.

Ömer dizisinde şoke eden ayrılık

Ömer dizisinde şoke eden ayrılık

Selahattin Paşalı eşini paylaştı! Siyah- beyaz o kareler göz kamaştırdıİLİŞKİLİ HABERSelahattin Paşalı eşini paylaştı! Siyah- beyaz o kareler göz kamaştırdı

DİZİDEN AYRILACAĞI KESİNLEŞTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizide Süreyya karakterine hayat veren Simay Barlas'ın hikayesinin Gamze (Gökçe Bahadır) ve Ömer'in (Selahattin Paşalı) evliliğinin ardından nasıl bir yöne evrileceği merak konusuydu. Güzel oyuncu Simay Barlas'ın yeni sezon öncesi diziden ayrılacağı kesinleşti. Genç oyuncu için sette pasta kesilerek "Süreyya ev final karesi" notuyla da sosyal medyada yayınladı. Güzel oyuncu, pazartesi günü 20. bölümü yayınlanacak olan Ömer dizisinden 21. bölümde ayrılacak.

Ömer dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor

Ömer dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor

Öte yandan Dizide Süreyya'nın ailesini oynayan Seda Dadaşova, Banu Fotocan ve Halit Karaata da kadrodan ayrılacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Zeynep Gamze Özçelik'ten özlem dolu paylaşım: Saflığınızı, sarılmalarınızı…

Kate Middleton Ürdün Veliahtının düğününde gelinden rol çaldı! Güzelliğiyle hayran bıraktı

İLİŞKİLİ HABER

Kate Middleton Ürdün Veliahtının düğününde gelinden rol çaldı! Güzelliğiyle hayran bıraktı

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 1

Gönül 10 ay önce

Geç bile kaldılar defolup gitsinler

Toplam 1 beğeni