Emine Erdoğan Dünya Çevre Günü hakkında paylaşımda bulundu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan 5 Haziran Dünya Çevre Günü hakkında mesajını sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı. Dünya Çevre Günü'ne özel mesajda doğa hakkında dikkat çekici yerlere değindi.

Birçok önemli projelerde yer alan Emine Erdoğan, 5 Hazşran Dünya Çevre Günü hakkında paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda "Doğayı tüketme, yok etme, yaşat!" notunu düştü.

Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Su, toprak, hava ve tüm canlıların insanlığa anlatmak istediği tek bir şey var: Doğayı tüketme, yok etme, yaşat! Her şeyden önce yaşamak için, yaşatmaya muhtacız. Şifa kaynağımız tabiatla dengeli, ölçülü ve ahenk içindeki bir ilişkiyi yeniden tesis etmeliyiz." ifadelerini kullandı.

SIFIR ATIK VURGUSUNA DİKKAT ÇEKTİ!

Sıfır atık hakkında da not düşen Emine Erdoğan, "Durduğumuz noktada, #SıfırAtık ve Sıfır Atık Mavi hareketleriyle başlayan dönüşümü yaygınlaştırarak, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakma imkânına halen sahibiz. Yeter ki, hiçbir ülkeyi, hiçbir insanı teğet geçmeyecek iklim değişikliğini tersine çevirebilecek son kuşak olmanın bilinciyle hareket edelim. Yürekten inanıyorum ki, tabiat sevgisiyle değişen her yaşam, çözümün hayati bir parçası olacak. Bu vesileyle, 5 Haziran #DünyaÇevreGünü’nü ve bu sene ikincisini kutladığımız #ÇevreHaftası’nı tebrik ediyorum. " dedi.

Simge Sağın ve Icardi düeti Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında dört bir yanda yankılandı!

İLİŞKİLİ HABER

Simge Sağın ve Icardi düeti Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasında dört bir yanda yankılandı!
Rukye nedir? Rukye yapmak caiz midir?

İLİŞKİLİ HABER

Rukye nedir? Rukye yapmak caiz midir?
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

zafer gülten 10 ay önce

16 yaşında sanayide çalışmaya başladım,ve gördümki sanayide Avrupa ülkelerinin çöplüğüyüz,bütün sağlığa zararlı,kirli pis işler bizde.--kot taşlama,kauçuk yedek parça,metal kaplama,deri tabaklama gibi çevreyi kirleten,insan sağlığına zararlı işler. Avrupa lı ise bizden alıp alıp montaj ediyor.

temel 10 ay önce

Sıfır Atık yerine beyaz esya yada ev esyasi olsun yada cep pc bunlari adam gibi yapma zorumlu konacak en az on yil garanti ve yirmi yil gitmesi gerek kalitesiz mallara kirmizi isaret ve on kat vergi olacak bak herkes daha kaliteli yapar garanti bitti mi ayni ay tak gidiyor ayarli sanki

Kul insan 10 ay önce

Allah cc sizden razı olsun. Reis başarılı çünkü destek veriyorsunuz. Allah cc sizleri korusun. Yol İslam bir Akıl Millet bir durmak yok yola devam. Kainat birleşimi insan keşke kendini bilmiş olsaydı.