Ufuk Bayraktar'dan babalara 'Babalar Günü' hediyesi geldi! "Benim Babam Bir Kahraman"

Orçun Benli'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Ufuk Bayraktar'ın başrolde olduğu "Benim Babam Bir Kahraman" filmi vizyona girdi. Filmin senaryosu Orçun Benli, Şükrü Üçpınar ve Alptekin Öztürk tarafından kaleme alındı. Peki Benim Babam Bir Kahraman filminin konusu nedir?

'Bekleme Odası', 'İklimler', 'Kader', 'Yumurta', 'Girdap', 'Ali'nin Sekiz Günü', 'Ayrılık', 'Memleket Meselesi', 'Bu Son Olsun', 'Çanakkale 1915', 'Dağ' serisi, 'Kümes', 'Geçmişteki Sır' ve 'Dayı: Bir Adamın Hikayesi'nde rol alan Ufuk Bayraktar, yeni filmiyle beyaz perdede. Bayraktar, ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz'un keşfiyle oyunculuk kariyerine başlamıştı.

Ufuk Bayraktar

Ufuk Bayraktar

Ufuk Bayraktar kendisi hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu! Ünlü oyuncunun beyninde...İLİŞKİLİ HABERUfuk Bayraktar kendisi hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu! Ünlü oyuncunun beyninde...

"BENİM BABAM BİR KAHRAMAN" FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Eşinin zamansız ölümünün ardından oğlu 'Can' ile kendine küçük, zorlu ama eğlenceli bir dünya kuran 'Altan' en trajik anlarda bile etrafındakileri güldürebilen bir babadır.

Belediyede çöpçü olarak çalışan 'Altan', İstanbul'un zengin semtlerinin yakın bir gecekondu mahallesinde oğlu 'Can' ile mesai arkadaşlarına komşu yaşamaktadır. 'Can'ın bütün dünyası çizgi romanlardır. Küçük çocuğun tek eğlencesinin, aldıkları korkunç haberden sonra, onları bol bir aksiyonlu maceraya sürükleyeceğinden hiçbirinin haberi yoktur.

Benim Babam Bir Kahraman filminin konusu ve oyuncu kadrosu

Benim Babam Bir Kahraman filminin konusu ve oyuncu kadrosu

"BENİM BABAM BİR KAHRAMAN" FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

Başrollerini Ufuk Bayraktar ile birlikte oyuncu kadrosunda Mahir İpek, Selim Erdoğan, İdris Nebi Taşkan, Aslıhan Kapanşahin ve Nurhak Mine Söz'ün paylaştığı, Metin Coşkun, Eray Özbal, Hülya Şen gibi usta isimlerin rol aldığı, çocuk karakteri Mehmet Emin Güney yer alıyor.

Yavuz Bingöl'den Aşık Veysel programı! "Aşık Veysel'siz 50 Yıl"

İLİŞKİLİ HABER

Yavuz Bingöl'den Aşık Veysel programı! "Aşık Veysel'siz 50 Yıl"
Emine Erdoğan tüm babaların 'Babalar Günü'nü kutladı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan tüm babaların 'Babalar Günü'nü kutladı

BİR YORUM YAPIN 0