Bahar Kapıda Şırnak'ın doğal güzellikleriyle Kanal 7 ekranlarında!

Anadolu’nun her köşesini gezip, Anadolu’nun gizli kalmış bölgelerini ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor. Keyifli sohbetleriyle Bahar Kapıda izleyicisine neşe katan sunucu Bahar Gelir, bu hafta Şırnak'ın doğal güzellikleri ve samimi insanlarıyla bir arada.

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir'in içten sunumuyla Bahar Kapıda'da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda bu hafta Şırnak’ın zengin doğasını gözler önüne serecek. Bahar Gelir ilk olarak Kato Dağları'nın eteklerinde bir yolculuğa çıktı. Dağın eteğindeki benzersiz manzaranın tadını çıkaran Gelir, tertemiz havayı içine çekti. Bahar Gelir, daha sonra keçilerini güden bir çobanla karşılaştı. Keçilerin çanları ve sesleri eşliğinde çobanla sohbet eden Gelir, keçi çobanlarının profesyonelliklerini keçilerinin gözlerinden tanımalarıyla ispatladıklarını öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi. Keçi yünü kırpma döneminde düzenlenen festivallerin çok eğlenceli geçtiğini belirten keçi çobanı festival için sabırsızlandıklarını belirtti.

Bahar Gelir

Bahar Gelir

Bahar Kapıda ve ekibi Şanlıurfa HalfetiİLİŞKİLİ HABERBahar Kapıda ve ekibi Şanlıurfa Halfeti'de ağırlanıyor!

BAHAR KAPIDA EKİBİ SOLUĞU ŞIRNAK'TA ALDI

Bahar Kapıda ekibi gezinin devamında Şırnak’ın meşhur balını tatmak için soluğu arıcıların yanında aldı. Bahar Kapıda ekibi Şırnak bölgesinde balın neden meşhur olduğunu sorgularken hem tattıkları balla hem de aldıkları bilgilerle aydınlandılar.  Bahar Kapıda ekibi son olarak Şırnak yöresinde bulunan bal ve arı sütünün faydalarını izleyicilere aktardı. 

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 21.20’de Kanal 7’de…

Emine Erdoğan koruyucu ailelerle buluştu! "Ailesinden uzak kalmış çocuklar için devletimiz..."

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan koruyucu ailelerle buluştu! "Ailesinden uzak kalmış çocuklar için devletimiz..."

BİR YORUM YAPIN 0