Gelinim Mutfakta da Nursel Ergin'i çıldırtan anlar! Yarışmacı öyle bir şey yaptı ki...

Gelinim Mutfakta da bugün diskalifiye şoku yaşandı. Fenomen yarışmacılardan biri olan Elif'in yönetmenin odasına girip yemek tarifini aldığı ortaya çıkınca Nursel Ergin 'konuşmaya bile gerek yok' diyerek diskalifiye kararını açıkladı.

Gündüz kuşağının sevilen yarışma programlarından biri olan ve yeni sezon tanıtımıyla çok konuşulan Gelinim Mutfakta da haftanın ilk gününde diskalifiye şoku yaşandı. Her bölümü heyecan dolu olan yarışmaya bugün fenomen yarışmacılardan Elif'in görüntüleri damga vurdu.

Gelinim Mutfakta'nın fenomen yarışmacılarından Elif'in yönetmenin odasına girip bugünkü yemek tarifini aldığı ortaya çıktı.

Elif'in görüntülerinin yayınlanmasının ardından Nursel Ergin 'Konuşmaya bile gerek yok' diyerek diskalifiye kararını duyurdu.

Bu karar sosyal medyanın gündemine oturdu. Yayınlanan görüntülerin altına; 'Elif'in diskalifiye olmasına çok üzüldüm', 'Bu kabul edilebilir değildi', 'Elif böyle bir şey yapmaz bunun için de başka bir şey var' gibi yorumlar yapıldı.

 

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

yaşamak güzel 8 ay önce

ya zaten yönetmen eşinin kardeşi oluyor,zannedersiniz ki en güzel yemekleri o yapıyor,hep hikaye yazık oraya gerçekten yarışmak için gelenlere kendilerini rezil ediyorlar.