Mekke'de şiddetli yağış ve fırtınanın ardından "Süper Hücre" görüldü!

Mekke'de etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtınanın ardından Mekke, Medine ve Cidde şehirlerini "Süper Hücre" fırtınası vurdu. Fırtına herkese zor anlar yaşattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Suudi Arabistan’ın Mekke kentinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtına Kabe’de ibadet eden Müslümanlara zor anlar yaşattı. Mekke kentini şiddetli yağış ve fırtına vurdu. Kabe’de ibadet eden çoğu Müslüman, olumsuz hava koşullarına rağmen ibadetlerine devam etti. Yaşanan şiddetli yağış ve fırtınanın ardından kentte nadir olarak görülen "Süper Hücre" fırtınası etkisini gösterdi. Vatandaşlara zor anlar yaşatan fırtınada şiddetli rüzgar nedeniyle bariyerler, çöp kutuları ve temizlik görevlileri yerlerde sürüklendi. Kayıt altına alınan görüntülerde Mekke’nin ünlü saat kulesine yıldırımın düşme anı da yer aldı.

Süper Hücre nedir, nasıl oluşur? Süper hücre fırtınası ne demek? HAARP sistemi...İLİŞKİLİ HABERSüper Hücre nedir, nasıl oluşur? Süper hücre fırtınası ne demek? HAARP sistemi...

YETKİLİLERDEN UYARI GELDİ

Fırtınanın şiddetli ile bazı kişilerin yürümekte zorlandığı görülürken, çok sayıda güvenlik bariyeri ise devrildi. Mekke Sivil Savunma Müdürlüğü, halkı kötü hava koşullarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyararak, elektrik kaçaklarına ve ani su baskınlarına karşı dikkatli olmalarını istedi.

Mekke Süper Hücre

Mekke Süper Hücre

Fenomen yarışmacı Birben Coşkun dini nikah sırasında Mehir olarak öyle bir şey istedi ki!

İLİŞKİLİ HABER

Fenomen yarışmacı Birben Coşkun dini nikah sırasında Mehir olarak öyle bir şey istedi ki!
Çanakkale'de orman yangını! Şehir merkezi adeta duman altında kaldı

İLİŞKİLİ HABER

Çanakkale'de orman yangını! Şehir merkezi adeta duman altında kaldı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0