Genç kız hafızlık sevincini gözyaşları içinde paylaştı! "Babama rağmen..."

Uzun süredir karşılaştığı zorluklara rağmen devam ettirdiği hafızlığını tamamlayan genç kız hafızlık sevincini gözyaşları içinde paylaştı. Genç kızın gözyaşları içinde çektiği video izleyenleri duygulandırdı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

114 sure, 6666 ayet, 30 cüzden oluşan ve toplamda 604 sayfası olan Kuran-ı Kerim'i baştan sona kadar okuyup ezberlemeye verilen isim olan "hafızlığın" İslam'daki yeri oldukça önemlidir. Peygamber Efendimiz (s.a.v)'in "Kim Kur’ân’ı okur, onu güzelce ezberler, helâlini helâl, haramını haram kabul eder ve bunlara uyarsa, Allah bu sayede o kimseyi cennetine koyar. Ailesinden hepsi cehennnemi hak etmiş on kişiye şefaat etme hakkı verir." (Tirmizî, Fedâilü’l-Kur’ân, 13/2905; Ahmed, I, 148) buyurduğu kişilerden olan hafızlar bu dünyada da yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'in muhafızlarıdır.

Bu hafızlardan biri olan Şilan Karakoyun isimli genç kız uzun zamandır zorlukların üstesinden gelerek tamamladığı Hafızlığı gözyaşları içerisinde sosyal medyada paylaştı.

Hafızlık nasıl yapılır, hafızlığa başlama yaşı kaç? Evde hafızlık eğitimi ve Kuranı ezberlemeİLİŞKİLİ HABERHafızlık nasıl yapılır, hafızlığa başlama yaşı kaç? Evde hafızlık eğitimi ve Kuranı ezberleme

GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE ANLATTI

Karakoyun çektiği videoda başarmanın haklı gururunu ağlayarak "Ne zorluklarla yaptım. Babama rağmen, kursuma rağmen, hocalarıma rağmen... Bütün sayfalarım göz yaşlarıyla doldu." ifadeleriyle anlattı. Genç kızın gözyaşları içerisinde anlattığı başarı hikayesi izleyenleri duygulandırdı.

Şilan Karakoyun

Şilan Karakoyun

Kadıköy'de denetime takılan kadın sürücüden anlamsız çıkış: "Emniyet müdürünü ara..."

İLİŞKİLİ HABER

Kadıköy'de denetime takılan kadın sürücüden anlamsız çıkış: "Emniyet müdürünü ara..."
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0