Kadıköy'de denetime takılan kadın sürücüden anlamsız çıkış: "Emniyet müdürünü ara..."

Kadıköy sahil yolu üzerinde trafik polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetim sırasında çevrilen Ş. E., trafik polislerine ve basın mensuplarına zor anlar yaşattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler saat 00.00-02.00 saatleri arasında Kadıköy sahil yolu üzerinde denetim gerçekleştirdi. Denetimler sırasında emniyet kemeri takmadığı için çevrilen 34 FHA 405 plakalı otomobilin sürücüsü Ş. E., polis ekipleri ve basın mensuplarına tepki gösterdi. Aracı hareket halindeyken emniyet kemeri takmadığı için ceza kesilen sanatçı olduğunu söyleyen Ş.E. isimli sürücü görevini yapan basın mensuplarına öfkelenerek, "Ne yapıyorsunuz? Ne hakla beni çekiyorsunuz? Ben sanatçıyım çekmeyin beni" dedi.

"KADIKÖY EMNİYET MÜDÜRÜNÜ ARA"

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı denetimde emniyet kemeri takmadığı için ceza kesilen ve sanatçı olduğunu söyleyen Ş.E. isimli kadın sürücü görevini yapan basın mensuplarına öfkelenerek yanındaki kızına "Kadıköy emniyet müdürünü ara, bunların hepsini alsınlar, neyi çekiyorsun sen. Olay olmadan kimse kimseyi görüntüye alamaz" diyerek basın mensuplarını korkutmaya çalıştı. O anlar kameralara yansıdı. Ş.E., emniyet kemeri takmama nedenini "Hatalı sürücüleri size bildirmek için aceleyle geldim, kemer takamadım" sözleriyle savundu. Ş.E. hakkında 'emniyet kemeri takmamak' suçundan 464 TL cezai işlem uygulandı.

Kadıköy denetim

Kadıköy denetim

Genç kız hafızlık sevincini gözyaşları içinde paylaştı! "Babama rağmen..."

İLİŞKİLİ HABER

Genç kız hafızlık sevincini gözyaşları içinde paylaştı! "Babama rağmen..."
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0