Masterchef Türkiye'de korkutan anlar! Mehmet şef fenalaştı

Masterchef Türkiye'nin yayınlanan son bölümünde korkutan anlar yaşandı. Çekim esnasında fenalaşan şef Mehmet Yalçınkaya'nın tansiyonu yükseldi. Yalçınkaya'ya set ekibi yardım etti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İlgiyle takip edilen yarışma programı Masterchef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan son bölümünde mavi takımın kaptanı olmak isteyen yarışmacılar, şeflerin istediği et döneri en lezzetli şekilde yapmak için birbirleriyle mücadele ettiler. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olduğu yarışmada şefler, yarışmacıların yaptığı dönerin tadına bakarken döneri fazla kaçıran şef Mehmet Yalçınkaya birden fenalaştı.

TANSİYONU ÇIKTI

Tadım sonrasında fenalaşan Yalçınkaya, ilk olarak ekipten bir sandalye istedi. Sandalyeye oturan Mehmet şef ardından tansiyonunu ölçtürdü. Tansiyonunun 18'e yükseldiğini öğrenen şef, limonlu su istedi ve "Bu döner beni yaktı" ifadelerini kullandı.

 Mehmet Yalçınkaya

Mehmet Yalçınkaya

Cansever'den yıllar sonra gelen itiraf: Şöhret oldum ama yüzüm hiç gülmedi!

İLİŞKİLİ HABER

Cansever'den yıllar sonra gelen itiraf: Şöhret oldum ama yüzüm hiç gülmedi!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0