Destined With You dizisinin konusu nedir? Destined With You oyuncuları

Merakla beklenen romantik dizi "Destined With You" bugün yayımlandı. Başrollerinde Rowoon ve Jo Bo Ah'ın yer aldığı dizi her çarşamba ve perşembe ekranlara gelecek. Destined With You filminde, 300 yıl önce dikkatlice mühürlenmiş olan yasak bir kitabı elde eden bir kadın ile bu yasaklı kitabın kurbanı olan bir adamın aşk hikayesini anlatmaktadır. Peki Destined With You dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Destined With You, Nam Ki Hoon (Tunnel) tarafından yönetilen ve senarist Nah Ji Sul (100 Days My Prince) tarafından yazılan, yakında çıkacak bir Güney Kore Netflix Orijinal romantik dramasıdır. Şovun ne zaman yayınlanacağını öğrenmek isteyen hevesli bir K-drama hayranıysanız, doğru yere geldiniz. Bu makale, bilmeniz gereken her şeyde size yol gösterecek. Toplamda 16 bölümden oluşan "Destined With You", "100 Days My Prince" yazarı No Ji Sul tarafından kaleme alındı ve  "Oh My Baby" ve "Voice 3"nin yönetmeni Nam Ki Hoon tarafından yönetildi.

Dizi, 300 yıl önce dikkatlice mühürlenmiş olan yasak bir kitabı elde eden bir kadın ile bu yasaklı kitabın kurbanı olan bir adamın aşk hikayesini anlatmaktadır.

Hakkında:

Adı: Destined With You
Tür: Fantastik, Romantik, Hukuk
Yönetmen: Nam Ki Hoon
Senaryo: No Ji Sul
Bölüm sayısı: 16
Yapım Yılı: 2022
Yayınlanma Tarihi: 23 Ağustos 2023 - 12 Ekim 2023
Yayın Günleri ve Saati: Çarşamba-Perşembe, 22.30
Kanal: Netflix, JTBC
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore

Destined With You Oyuncuları: 

  • Rowoon dizide, Onju Belediye Binası'nın hukuk danışmanı Jang Shin Yu karakterini canlandırmaktadır. Joseon döneminden kalma korkunç bir lanet yüzünden beklenmedik olaylara karışır. Yakışıklı, zeki ve popüler avukattır.
  • Jo Bo Ah ise Onju Belediye Binası Yeşil Alan Bölümü için çalışan bir kamu görevlisi olan Lee Hong Jo karakterini canlandırmaktadır. Güzel görünümüne, iyi karakterine ve işine rağmen şaşırtıcı bir biçimde erkekler arasında popüler değildir.
  • Ha Joon dizide, Lee Hong Jo'nun aşık olduğu Onju Belediye Binası'nın popüler adamı Kwon Jae Kyung'u canlandırıyor. Tatlı gülümsemesinin ardına sakladığı yaraları vardır. 
  • Yura dizide, Jang Shin Yu'nun sevgilisi Yoon Na Yeon'u canlandırıyor. 
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0