Yabani dizisinin Yaman'ı Halit Özgür Sarı kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Heyecanla beklenen dizi Yabani'nin ilk bölümü yayınlandı! Yabani dizisinde oynadığı Yaman karakteriyle 12 Eylül Salı günü ekranlara geri dönen Halit Özgür Sarı, gösterdiği oyunculuk performansıyla büyük beğeni topladı. Peki, dizinin Yaman karakteri olarak bilinen Halit Özgür Sarı, kimdir? Kaç yaşındadır?

Halit Özgür Sarı'nın başrol oyuncusu olduğu Yabani dizisi 12 Eylül Salı akşamı ilk kez izleyiciyle buluştu. 'Yaman' karakterinde gösterdiği performansı ile izleyenleri hayran bırakan Halit Özgür Sarı, sosyal medya hesaplarından beğeni yağmuruna tutuldu. Hilal Yıldız'ın kaleme aldığı Yabani, tamamen kurgusal bir hikayeden oluşuyor. Sezonun dram dizisi olarak ekranlara gelen Yabani dizisinin yönetmenliğini ise Çağatay Tosun üstlenmiş. Peki, yaşanmışlık ve mücadele temalarıyla ön plana çıkan Yabani'nin gözde oyuncusu Halit Özgür Sarı kimdir? İşte hakkında merak edilenler...

DİZİNİN 'YAMAN' KARAKTERİ, HALİT ÖZGÜR SARI KİMDİR?

4 Ekim 1993’te İstanbul’da dünyaya gelen Halit Özgür Sarı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır. 2018 yılında rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu, Hakan Muhafız, Şampiyon, Kardeşlerim ve Kırmızı Oda dizilerinde de gösterdiği performanslar ile ön plana çıkarak büyük bir başarı göstermiştir. Oyunculuğuyla izleyicilerin beğenisini kazanan 29 yaşındaki genç oyuncu, aynı zamanda sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ateş Kuşları 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateş Kuşları 23. bölüm fragmanında neler oluyor!

2020 Masterchef şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'da yer alacak mı? İlk açıklama geldi

İLİŞKİLİ HABER

2020 Masterchef şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'da yer alacak mı? İlk açıklama geldi

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0