2020 Masterchef şampiyonu Serhat Doğramacı, All Star'da yer alacak mı? İlk açıklama geldi

All Star sezonuyla ekranlara gelen Masterchef Türkiye'nin, 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı'dan yarışmaya katılıp katılmayacağı ile ilgili açıklama geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden video yayınlayan Masterchef 2020 şampiyonu açıklamada bulundu. Peki Serhat Doğramacı, All Star'da yer alacak mı? İşte ilk açıklama...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Çekimleri hız kesmeden devam eden Masterchef All Star büyük ilgiyle takip ediliyor. Masterchef sezonlarının en iyilerinin yarıştığı All Star'da eski yarışmacılar kadroya dahil olmaya devam ediyor. Yarışmaya katılıp katılmayacağı merak edilen yarışmacılardan biri de 2020 Masterchef şampiyonu Serhat Doğramacı oldu. Doğramacı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı video ile açıklamada bulundu.

Masterchef Serhat DoğramacıİLİŞKİLİ HABERMasterchef Serhat Doğramacı'nın başına talih kuşu kondu!

"AYNI ŞEYİ İKİ KERE YAPMAM"

Yarışmanın ardından kendi restoranını açan 2020 şampiyonu takipçilerden kendisine gelen soruları cevaplamak adına bir paylaşım yaptı. Paylaştığı videoda All Star'da yer almayacağını açıklayan Doğramacı şu ifadeleri kullandı:

"MasterChef All Star'a katılmıyorum. Neden bunu açıklamam gerekti onu da anlamış değilim ama herhalde 1-2 sayfa paylaşınca kafa karışıklığı oluştu diye düşünüyorum. Benim yolum uzun. MasterChef çok güzel bir program, bana çok şey kattı. Beni tanımanızı sağladı. Ama benim aynı şeyi iki kere tekrarlamak gibi bir şeyim asla olmadı."

Serhat Doğramacı MasterChef All Star

Serhat Doğramacı MasterChef All Star

"Yarışmanın ikinci haftasında yapımcımıza da söylemiştim. Ben bu yarışmayı kazanırım ondan sonra da All Star'a katılmak istemiyorum diye. O da tabi gülerek 'Sen bir kazan da ondan sonra bakarız.' demişti. Ama benim kararım hiçbir zaman değişmedi arkadaşlar. All Star'a katılmayacağım. Bütün yarışmacı arkadaşlara da başarılar diliyorum. Şeflere de kolaylıklar diliyorum."

Yabani dizisinin Yaman'ı Halit Özgür Sarı kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

İLİŞKİLİ HABER

Yabani dizisinin Yaman'ı Halit Özgür Sarı kimdir? Hangi dizilerde oynadı?
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0