Fulya Öztürk'ten anlamlı hareket! Hatay'da 100 depremzede çift için düzenlenen...

Ünlü televizyoncu Fulya Öztürk, Hatay'da 100 depremzede çift için düzenlenen toplu nikâh töreninde uzaktan nikah şahitliği yaptı. Reyhanlı Belediye'sinin ev sahipliği yaptığı toplu nikâh töreninde 100 depremzede çift dünya evine girdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

6 Şubat'ta meydana gelen ve büyük yıkıma sebep olan Hatay'da depremden etkilenen depremzedeler için toplu nikah töreni düzenlendi. Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi, Reyhanlı Belediyesi, Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı ile Mehir Aile Derneği işbirliğinde düzenlenen 100 depremzede çiftin nikah ve düğün töreni Tayfur Sökmen Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Düzenlenen programda Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, iki ayrı çiftin sembolik nikahlarını kıyarken, çiftlerin şahitliğini ise Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan yaptı. Nikah şahitleri içerisinde yer alan ünlü televizyoncu Fulya Öztürk ise programda yer alamadığı çin uzaktan katılım sağladı.

100 depremzede çiftin nikah ve düğün düzenlendi

100 depremzede çiftin nikah ve düğün düzenlendi

UZAKTAN NİKAH ŞAHİTLİĞİ YAPTI

Bu anlamlı törende nikah şahitliği yapması istenen Fulya Öztürk törene gidemediği için uzaktan telefonla nikah şahitliği yaptı. "Binlerce kişiye seslendim. Hatay'da Vali Mustafa Masatlı'nın da katıldığı Mehir Vakfı tarafından 100 çift için nikah töreni düzenlendi. Şahit olarak davet edildim. Gidemedim telefonla katıldım bütün stadyuma sesim verildi." ifadelerini kullanarak o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan ünlü televizyoncu paylaşımına "Her yere yetişirim…Uzaktan nikah şahitliği yaptım. Bütün stadyuma sesimi verdiler acayip bir an yaşandı" notunu düştü.

Fulya ÖztürkİLİŞKİLİ HABERFulya Öztürk'ün duygulandıran Selçuk Tektaş anısı! Alişan o anıya kayıtsız kalamadı

"ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEK OLACAĞIZ"

Depremlerin ardından mutlu bir güne şahitlik ettiklerine vurgu yapan Hatay Valisi Mustafa Masatlı, genç çiftlerin her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"6 Şubat'taki depremlerde acılar yaşadık. Fakat bu da bir kader, insanın evlenmesi de bir kaderdir. Dolayısıyla o zaman hüznümüzü nasıl yaşadıysak şu anda 100 çiftimizin mutlu günlerine şahitlik etmek de bizi bir taraftan da mutlu etmektedir. Sizler güzel bir aile kurarak güzel nesillerin ortaya çıkmasına vesile olarak hem dinimizin yaşantısı hem de toplumumuzun devamı bakımından önemli bir rol üstleneceksiniz. Bizler de büyükleriniz olarak sizlere elimizden geldiğince destek olacağız ve aile toplumunun korunması için elimizden geleni yapacağız."

Hatay Valisi Mustafa Masatlı

Hatay Valisi Mustafa Masatlı

Sosyal medyada gündem olan gelin alma adeti! Aydın'da el arabasıyla gelin almaya giden damat...

İLİŞKİLİ HABER

Sosyal medyada gündem olan gelin alma adeti! Aydın'da el arabasıyla gelin almaya giden damat...

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0