Kanal 7'nin Kan Çiçekleri dizisi Time Square Meydanı'nda!

Kanal 7'nin fenomen dizisi Kan Çiçekleri bugün ikinci sezonu açıyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Unik Film ve Rains Pictures imzalı Kan Çiçekleri dizisi en çok konuşulan dizilerin başında geliyor. Dünyanın dört bir yanında fanı olan dizinin ikinci sezon ilk bölümü bugün saat 16.30’da yayınlanacak. Yapımcılığını Sevda Kaygısız ve Talip Yıldırım’ın üstlendiği dizinin Brezilyalı fanları organize olup fenomen dizi için hazırladıkları özel videoyu New York’un ünlü meydanı Time Square’deki barkovizyondan yayınlattı.

Başrollerini Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş’ın paylaştığı dizi youtube izlenmeleriyle de rakiplerine fark atıyor. Dizinin büyük bir fan kitlesi oluşan başrol oyuncularının hayat verdiği Dilan ve Baran bu sezon yine birçok engelle sınanacak.

YENİ SEZONDA KAN ÇİÇEKLERİ HAYRANLARINI NELER BEKLİYOR?

Dilan ve Baran’ın, kan davası yüzünden yaptıkları zorunlu evlilik, zaman içinde gerçek bir aşka dönüşmüştür. Kağıt üzerindeki evliliklerini gerçek bir düğünle taçlandırdıkları o kara gün, konağa yapılan acımasız saldırı, Baran ve Dilan’ı yeniden birbirinden ayırır. Dilan, üç aydır kayıptır. Öfkeden deliye dönen Baran, karısını bulmak için bütün aşireti ayağa kaldırır.  Adamlarını dört bir yana salan Baran Ağa, sevdiği kadını alan her kimse bulmaya ve bedelini ödetmeye ant içer. Ancak bu kez, karşısında çok güçlü ve beklenmedik bir düşman vardır. Dilan ve Baran, yeniden kavuşmak uğruna verecekleri bu büyük savaşta hiç yaşamadıkları kadar büyük bir sınav vereceklerdir.  Dilan’ı kaçıran Sabiha Emiroğlu hangi sırlarla   ikilinin hayatına girecek bu sırlar Dilan ve Baran’ı nasıl etkileyecek... İkilin aşkları uğruna verecekleri büyük bir sınav onları beklemektedir. Kötüler mi yoksa Dilan ve Baran’ın aşkı mı galip gelecek ? 

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali tüm coşkuyla devam ediyor

İLİŞKİLİ HABER

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali tüm coşkuyla devam ediyor

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0