GastroANTEP Kültür Yolu Festivali tüm coşkuyla devam ediyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali binlerce kişinin katılımıyla devam ediyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali binlerce kişinin katılımıyla devam ediyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen ve bu yıl dünyanın en geniş kültür sanat projelerinden biri olan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri ile birleşen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekerek yoğun katılımla sürüyor.

GBB tarafından yeni açılan Festival Park’ta düzenlenen festivalde ziyaretçiler söyleşi, panel, workshoplarla dünyaca ünlü şeflerden lezzetin bilgilerini alırken, lezzet sokağında stantlarda yer alan sokak lezzetlerini ve yöresel ürünleri tatma imkanı buluyor.

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali İstanbulİLİŞKİLİ HABERGastroANTEP Kültür Yolu Festivali İstanbul'da yapıldı!

FESTİVAL, HER YAŞA HİTAP EDEN İÇERİKLERLE DOLU

Festival parkta yeni lezzetleri tatmanın yanı sıra, çocuklar ve aileler için de birbirinden farklı etkinlikler yer alıyor. Konserlerle birlikte her gün farklı tiyatro oyunları, dijital sergiler ve çocuklar için düzenlenen alanlardaki etkinlikler binlerce kişinin dikkatini çekiyor.

BİRİNCİ GÜN FATMA TURGUT İKİNCİ GÜN İSE OĞUZHAN KOÇ KONSERİYLE RENKLENDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’nin ilk gününde ünlü sanatçı Fatma Turgut sahne aldı.

Festivalin ikinci gününde Festival Park’ta sahne alan söz yazarı ve şarkıcı Oğuzhan Koç, sevilen şarkılarıyla festivalin coşkusunu bir kat daha arttırdı.

Yalanı Bırak, Ayy, Aşk Beni Yendi gibi sevilen şarkılarını alanı dolduran Gazianteplilerle beraber söyleyen Sanatçı Oğuzhan Koç, yaklaşık 2 saat süren konserinde dinleyicilerini sahne performansıyla adeta büyüledi.

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali İstanbul'da yapıldı!

İLİŞKİLİ HABER

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali İstanbul'da yapıldı!
Kanal 7'nin Kan Çiçekleri dizisi Time Square Meydanı'nda!

İLİŞKİLİ HABER

Kanal 7'nin Kan Çiçekleri dizisi Time Square Meydanı'nda!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0