Yok artık dedirten görüntüler! MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile Savaş Cebeci birbirine girdi

Bir süredir aralarında gerginlik olduğu bilinen ve sosyal medyada hesapları üzerinden birbirlerine göndermede bulunan MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile fitness antrenörü Savaş Cebeci sokakta kavga etti. Çok sayıda kişinin de izlediği kavgada adeta birbirine giren ikiliden Savaş Cebeci kanlar içinde kaldı. Sosyal medyada paylaşılan o görüntüler yok artık dedirtti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medya fenomeni ve vücut geliştirme koçu olarak bilinen Savaş Cebeci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez" ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine Cebeci'nin sözlerine karşılık veren MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, Cebeci'ye açık çağrıda bulunarak istediği yerde istediği şartlarda kavga edeceğini belirtmişti. İkili arasında sosyal medya üzerinden yaşanan tartışma dün akşam saatlerinde dışarıya taşındı. Gerçekleşen söz konusu düelloda taraflar karşı karşıya gelerek adeta birbirlerine girdi. Kayıt altına alınan görüntüler "Bu nasıl sporcu ahlakı!" dedirtti.

"BAZILARININ KANI" DİYEREK PAYLAŞTI!

Çok sayıda kişinin seyirci gibi izlediği kavga Cebeci'nin "Kırarım kolunu" demesi ile başladı. Cebeci'nin sözü üzerine başlayan kavgada Kazgan, Cebeci'yi tek bir yumruk bile atmasına izin vermeden kanlar içinde bıraktı. Kavganın bitmesiyle sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Kaan Kazgan ilk olarak yumruğunu göstererek "Arkadaşlar şov bitti, bakın bunlar bazılarının kanları" ifadelerini kullandığı bir paylaşımda bulundu.

Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga etti

Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga etti

Kazgan ardından yaptığı art arda paylaşımlardan birinde kavga ettikleri anları paylaşarak "Show bitti" notunu düştü. MMA dövüşçüsü konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada ise kavgalarına saatler kala Cebeci'nin Kazgan'a sosyal medya hesabından "Tuzla'da antrenman yaptığımı söyledim. Her gün de video attım, bugün de geldim. Sen yine yoksun. 'Adres ver, konum ver' diyorsun. Adres ve konum veriyorum, yine yoksun. Artık sen kaile almıyorum, konu kapanmıştır." diyerek göndermede bulunduğunu iddia etti. 

MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan paylaşımı

MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan paylaşımı

"BENİ YENDİ"

Kazgan'ın paylaşımlarının ardından gözlerin çevrildiği Savaş Cebesi ise sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınladı. Cebeci paylaşımında kaşında bir açılma olduğunu belirterek "Kaan'la maç yaptık ve beni yendi. Kendisini tebrik ediyorum. Delikanlıca bir maç oldu, helal olsun. Yenmek de var yenilmek de. Kaşımda biraz açılma var sadece. Bu mevzu da böylece kapandı." ifadelerini kullandı.

Kendine fazla güvendi, ayılar saldırmaz dedi! Cümlesini bitirmeden saldırıya uğradı

İLİŞKİLİ HABER

Kendine fazla güvendi, ayılar saldırmaz dedi! Cümlesini bitirmeden saldırıya uğradı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0