"Sıfır Atık İyi Niyet Beyanına" ilk imzayı atan Başkan Erdoğan'dan eşi Emine Erdoğan'a jest!

Eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde New York Türk Evi’nde düzenlenen "Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru" etkinliğine katılım sağlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, projeye imza atan ilk isim oldu. Erdoğan'ın konuşma yaptığı sırada eşi Emine Erdoğan'a yaptığı jest ise yüzleri gülümsetti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz yıl Birleşmiş Milletler Sıfır Atık Danışma Kurulu başkanlığını üstlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, BM Genel Sekreterliği tarafından yapılan özel daveti kabul ederek önemli çalışmalara imza attı. Eşi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da yapılan son çalışmaya destek geldi. Erdoğan, BM 78’inci Genel Kurul için 17-21 Eylül arası ABD’ye gitti ve burada kritik temaslarda bulunurken New York Türkevi’nde düzenlenen 'Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru' etkinliğine de katıldı. İmza töreni de düzenlenen programda Emine Erdoğan’ın önderlik ettiği Küresel Sıfır Atık İyi Niyet Beyanına imzayı atan ilk isim Başkan Erdoğan oldu. Sıfır atık gönüllüsü olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile hazırlanan panoya da imza attı.

Emine ErdoğanİLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan'dan 'Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru' paylaşımı: Bir adım daha yaklaştık

ERDOĞAN'DAN EŞİNE JEST

Gazeteci Adem Metan o anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Paylaşılan görüntülerde Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile birlikte konuşma yapmak için çıktığı sırada "Hanım konuşsun ki biz de huruş-u cuş'a (neşenelelim) gelelim" sözleri yüzleri gülümsetti. Metan paylaşımına ise "Dünya daha güzel bir yer olsun diye uğraşanlara en büyük destek ilk imzadan geldi. Burada yaşadıklarımız başarı ve gururdan daha öte, anlatılmaz bir his." notunu düştü.

"YİNE EN GÜÇLÜ DESTEĞİNİ BİZLERE GÖSTERDİ"

Yaptığı konuşmada, "Geçen sene Sayın Genel Sekreter Guterres ile imzaladığımız ‘Sıfır atık iyi niyet beyanını’ küresel imzaya açtığımız bugün, Sayın Cumhurbaşkanımız ilk imzayı atarak yine en güçlü desteğini bizlere gösterdi." ifadelerini kullanan Emine Erdoğan o anları "Küresel İyi Niyet Beyanımızla beraber dünyaya yayılan #SıfırAtık hareketine verdikleri destek için New York Belediye Başkanı Sayın Eric Adams’a, BM Genel Sekreter Yardımcısı Sayın @GuyRyder’a, BM Habitat İcra Direktörü Sayın @MaimunahSharif’e, BM Çevre Programı İcra Direktörü Sayın @andersen_inger ’a teşekkür ediyorum." notuyla paylaştı.

Emine Erdoğan, Kolombiya Devlet Başkanı’nın eşi ile bir araya geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan, Kolombiya Devlet Başkanı’nın eşi ile bir araya geldi!
Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! Sosyal medyadan açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Nilüfer'den hayranlarını üzen haber! Sosyal medyadan açıkladı
Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'dan gönülleri fetheden hareket!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'dan gönülleri fetheden hareket!
TÜRGEV'in hafızlık programını bitiren öğrenciler belgelerini Esra Albayrak'tan teslim aldı

İLİŞKİLİ HABER

TÜRGEV'in hafızlık programını bitiren öğrenciler belgelerini Esra Albayrak'tan teslim aldı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0