Milyarder Emily Abraham'ın 10 yaşındaki kızından milyonluk kombin! Fiyatı duyanlar...

"Milyarder Kızı" olarak tanınan ve lüks tüketime olan hayranlığı ve harcamaları ile bilinen Milyarder Emily Abraham'ın 10 yaşındaki TikTok fenomeni kızı Moo Abraham, sosyal medyada yayınlanan bir videoda üzerindeki kombinin ne kadar olduğunu söyledi. Fiyatı duyanların ağzı açık kaldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Milyarder Emily Abraham'ın, lüks harcamalarıyla adından sıklıkla bahsettiren 10 yaşındaki kızı, lüks moda ve lüks arabalara olan ilgisiyle de sosyal medyada fenomen haline geldi. Tiktok yıldızı olarak da bilinen 10 yaşındaki Moo Abraham, son videosuyla da dikkatleri üzerine çekti.

KOMBİNİNİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI!

TikTok'ta yayınladığı bir videoda günlük aksesuarlarının değerini paylaşan 10 yaşındaki milyarder kızının kombin fiyatı adeta dudak uçuklattı. Abraham'ın kombinin içinde 10 bin sterlinlik bir saat, 3 bin sterlinlik bir yüzük, 15 bin sterlinlik bir bilezik, 4 bin sterlinlik bir kolye ve 3 bin sterlinlik bir çift küpe, 20 bin sterlinlik deri çanta, 3.5 bin sterlin değerindeki mini Kelly charmı bulunuyor. Tiktok yıldızının kombininin toplam değeri tam 58.5 bin sterlin yani yaklaşık 2 milyon TL.

Moo Abraham

Moo Abraham

SEYAHETLERE ÖZEL JETLE GİDİYOR

Aynı zamanda ailesinin ikinci el tasarım el çantaları ve mücevherleri sattığı Love Luxury adlı mağazalarının önünde sıkça görünen bir 350 bin sterlinlik Mercedes G-Wagon'ın da sahibi olan Moo, "mini moda tutkunu" olarak da biliniyor. Bu yılın başlarında bir moda şovunda yürüyen ve dünyaca ünlü markaların okul çantalarını kullanan küçük milyarder, aynı zamanda Londra'nın en iyi restoranlarında yemek yiyor ve Dubai gibi yerlere özel jetle seyahat ediyor.

Milyarder kızı Moo Abraham

Milyarder kızı Moo Abraham

TÜRGEV'in hafızlık programını bitiren öğrenciler belgelerini Esra Albayrak'tan teslim aldı

İLİŞKİLİ HABER

TÜRGEV'in hafızlık programını bitiren öğrenciler belgelerini Esra Albayrak'tan teslim aldı

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

konuk 7 ay önce

Daha kaç yaşında şuna bak şimdiden fenomen falan, küçücük kız kadın gibi giydirilmiş

Toplam 1 beğeni