Sular ne zaman gelecek? İZSU o ilçeleri uyardı: İzmir'de su kesintisi yaşanacak ilçeler!

İZSU tarafından yapılan uyarıda 21 Eylül Perşembe günü bazı ilçelerde su kesintilerinin yaşanacağı duyuruldu. İzmir'de birçok iş yeri ve evi etkileyecek olan su kesintisinin hangi ilçelerde olacağı ve kaç saat süreceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, İzmir'de hangi ilçelerde sular kesilecek? Sular ne zaman gelecek? İşte yanıtlar...

İzmir'in bazı illerinde gerçekleşecek olan su kesintisi, vatandaşları endişelendirdi. Gün içerisinde en önemli ihtiyaçlarımızın başında gelen suların kesilmesi yemek yapmak, bulaşık ya da çamaşır yıkamak ve en önemlisi banyo yapmak gibi bazı işlerimizin aksamasına neden oluyor. Bundan dolayı su kesintisinin yaşanacağı ilçeleri ve saat aralığını öğrenmek isteyen birçok kişi arama motorlarında hızla "İzmir'de sular ne zaman gelecek?", "İzmir'de hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak?" gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Genellikle 2 ya da 3 saat süren su kesintileri daha öncesinde İZSU tarafından duyuruluyor. İZSU tarafından yapılan açıklamayla beraber planlı kesintilerin saatleri ve süreleri belli oldu. İşte, İzmir'de su kesintisi yaşayacak o ilçeler...

İZMİR'DE HANGİ İLÇELERDE SU KESİNTİSİ OLACAK? SULAR NE ZAMAN GELECEK?

  • BORNOVA

21 Eylül Perşembe günü 09:05 - 10:05 saatleri arasında İzmir'in Bornova ilçesinde yer alan Yıldırım Beyazıt, Rafet Paşa ve Çınar mahallelerinde yaklaşık olarak 1 saatlik su kesintisi yaşanacaktır.

İzmir su kesintisi

İzmir su kesintisi

  • KONAK

21 Eylül Perşembe günü 07:55 - 09:55 saatleri arasında Konak ilçesinin Anadolu, Trakya, Huzur ve Zeybek mahallelerinde su kesintisi gerçekleşecektir.

İZSU su kesintisi

İZSU su kesintisi

  • URLA

21 Eylül Perşembe günü 09:25 - 10:30 saatleri arasında Urla ilçesinde yer alan Torasan bölgesinde yaklaşık olarak 1 saat 5 dakikalık bir su kesintisi yaşanması beklenmektedir.

İzmir su kesinti yaşanacak ilçeler

İzmir su kesinti yaşanacak ilçeler

  • TORBALI

21 Eylül Perşembe günü 07:00 - 11:00 saatleri arasında Torbalı'da yer alan İstiklal, Bahçelievler ve Yazıbaşı mahallelerinde yaklaşık olarak 4 saat sürecek bir su kesintisi yaşanacaktır.

Su kesintisi yaşanılacak ilçeler

Su kesintisi yaşanılacak ilçeler

  • ÖDEMİŞ

21 Eylül Perşembe günü 10:00 - 17:00 saatleri arasında Ödemiş ilçesinin Ovakent bölgesinde yaklaşık olarak 7 saat sürecek olan bir su kesintisi beklenmektedir.

İzmir su kesintileri

İzmir su kesintileri

  • ÇEŞME

21 Eylül Perşembe günü 09:20 - 12:00 saatleri arasında Çeşme ilçesinin Ildır bölgesinde yaklaşık 2 saat 40 dakikalık bir su kesintisi gerçekleşecek.

Su kesintisi

Su kesintisi

  • MENEMEN

21 Eylül Perşembe günü saat 10:00'dan 22 Eylül 10:00'a kadar Menemen ilçesinin 29 Ekim, 9 Eylül, 30 Ağustos, İstiklal, Gazi, Cumhuriyet, Kemal Atatürk, Ulus, Gölcük, Irmak, Zeytinlik ve İncirli Pınar mahallelerinde 24 saat sürecek su kesintisi yaşanacaktır.

İzmirde su olmayan yerler

İzmirde su olmayan yerler

MENEMEN İLÇESİNDEKİ SU KESİNTİSİNİN DETAYI:

İZSU tarafından yapılan açıklama çerçevesinde; Menemen ilçesindeki 29 Ekim Mahallesi 9 Eylül Caddesi'nde bulunan çelik boru hattının kısmi yenileme işleminin tamamlandığı ve bundan dolayı su kesintisi yaşanacağı açıklandı.

Kolajen nedir? Kolajen ne işe yarar? Hangi besinlerde kolajen bulunur?

İLİŞKİLİ HABER

Kolajen nedir? Kolajen ne işe yarar? Hangi besinlerde kolajen bulunur?
En iyi balık kanı nasıl temizlenir? Balık kandan nasıl arındırılır?

İLİŞKİLİ HABER

En iyi balık kanı nasıl temizlenir? Balık kandan nasıl arındırılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0