GastroANTEP Sinan Akçıl'la coştu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen GastroANTEP Kültür Yolu Festivali’nin 5’inci gününde besteci ve müzisyen Sinan Akçıl sahne aldı.

Lezzetin sanatla birleştiği festival GastroANTEP, etkinlikler, gösteriler, sergiler ve konserlerle sürüyor. Festival Park’ta kurulan sahnede genç hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Akçıl, sahne performansıyla adeta büyüledi. Dinleyicileri coşturan ve eğlenceli dakikalar geçirten Sinan Akçıl, GastroANTEP'te şarkılarıyla esti.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl

Yaklaşık 2 saat süren konserde sık sık Gazi şehirlilerle sevilen şarkıları beraber söyleyen Sinan Akçıl, konserin sonunda gördüğü ilgi için teşekkür etti.

 

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali kapsamında 21 Eylül Perşembe Günü Festival Park’ta ünlü şarkıcı Ebru Yaşar sahneye çıkacak.

Gastroantep Kültür Yolu Festivali’ne ziyaretçi akını! 1 milyon 200 bin kişi katıldı

İLİŞKİLİ HABER

Gastroantep Kültür Yolu Festivali’ne ziyaretçi akını! 1 milyon 200 bin kişi katıldı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0