Emine Erdoğan, Jill Biden’ın ev sahipliğinde lider eşleri ile bir araya geldi!

Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu kapsamında New York’ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşilk eden Emine Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden’ın eşi Jill Biden’ın ev sahipliğinde lider eşleri ile bir araya geldi.

Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurul toplantıları kapsamında New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Amerika Devlet Başkanı’nın eşi Jill Biden’ın ev sahipliğindeki davette lider eşleri  bir araya geldi. 

Emine Erdoğan, Türk devlet yapısının vicdani boyutuna dikkati çekti!İLİŞKİLİ HABEREmine Erdoğan, Türk devlet yapısının vicdani boyutuna dikkati çekti!

Smithsonian Tasarım Müzesinde gerçekleşen davette Biden lider eşlerine müzeyi gezdirerek tanıttı. Lider eşleri çevre, kültür, eğitim gibi konularda bilgi paylaşımında bulundular. 

Davet sonunda lider eşleri ev sahipliği için Biden’a teşekkür ettiler.

Emine Erdoğan, davetin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, şu ifadeleri kullandı:

“Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu kapsamında ziyaret ettiğimiz New York’ta, Amerika Devlet Başkanı’nın eşi Jill Biden’ın ev sahipliğinde lider eşleri ile bir araya geldik. 

Çevre, kültür, eğitim başta olmak üzere pek çok konu hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Samimi ve içten ev sahiplikleri için Bayan Biden’a teşekkür ediyorum.”

 

Emine Erdoğan "Şiddetin Önlenmesi ve İyileşme Günü" programında çağrıda bulundu!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan "Şiddetin Önlenmesi ve İyileşme Günü" programında çağrıda bulundu!
Emine Erdoğan New York'ta! 'Dünyaya yön veren kadınları' anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan New York'ta! 'Dünyaya yön veren kadınları' anlattı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0