Ünlü ses sanatçısı Sakin Künar gerçeği Müge Anlı'nın programında öğrendi!

Müge Anlı'nın programına katılan 24 yaşındaki Merve Güzel, hiç görmediği babasını aradı. Ankara'da yaşayan Güzel'in babasının ses sanatçısı Sakin Künar olduğu öğrenildi. Canlı yayında bir kızı olduğunu öğrenen ses sanatçısı eğer DNA testinden olumlu bir sonuç gelirse kızına sahip çıkmaya hazır olduğunu belirtti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

ATV ekranlarında yayınlanan sevilen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert yoluna hız kesmeden devam ediyor. Her bölümde ayrı bir olayın yaşandığı programda şimdi de anneannesi tarafından büyütülen Merve Güzel'in yıllardır görmediği babasını araması gündem oldu. Arasının açık olduğu bilinen annesinden aldığı bilgiye göre, babasının Sakin Künar olduğu söyleyen 24 yaşındaki genç kız, babasını aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. İddialara göre; annesinden ayrıldıktan sonra kendisinin öldüğünün söylendiğini, bu yüzden babasının bir kızı olduğunu bilmediği Künar, Müge Anlı'nın programı aracılığıyla dakikalar içinde bulunarak canlı yayına bağlandı.

Müge Anlı bu sefer de Ayşe TeyzeİLİŞKİLİ HABERMüge Anlı bu sefer de Ayşe Teyze'nin yardımına koştu! 17 gün önce kaybolan muhabbet kuşu...

"MERVE'YE DE SAHİP ÇIKACAĞIM"

Canlı yayına ilk olarak telefonla ardından da görüntülü olarak bağlanan Sakin Künar, yıllar sonra 24 yaşında bir kızı olduğunu öğrendi. Künar yayına bağlanarak "Bir kızım olduğunu programda öğrendim. Annesiyle bir geçmişim oldu. Evliyim, iki oğlum var. DNA testi olumlu sonuçlanırsa kızım Merve'ye de sahip çıkacağım." ifadelerini kullandı. Tavrından dolayı baba Künar'ı tebrik eden Müge Anlı ise dakikalar içinde verdiği müjde için "Tek rakibimiz Türk Hava Yolları" diyerek yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Sakin Künar

Sakin Künar

Murat Kekilli bir ilke imza attı! Yapay zekalı müzik klibi gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Murat Kekilli bir ilke imza attı! Yapay zekalı müzik klibi gündem oldu
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0